fbpx

Live Webcam Entertainment Nieuwsberichten

groenten,webcams world,old faitful geyser,yellowstone,aardbevingen live,aardbevingen,nasa,iss,kruidentuin,hydrocultuur,Aquaponics

entertainment

Amusement

Het begrip amusement heeft een verstrekkende betekenis. In het algemeen wordt aangenomen dat het een bedrijvigheid is die dient ter verstrooiing en vermaak. Dit betekent dat een handeling of werkzaamheid, die voor een beroepspersoon een taak is, voor de amateur in dat opzicht verstrooiing biedt en amusement betekent. In deze zin is een hobby amusement. Amusement is daarnaast -- in passieve, ontvangende zin -- ook verbonden met live feeds van

  • NASA,
  • Yellowstone Old Faithful Geyser
  • Webcams world
  • Aardbevingen live
  • Groente - Kruidentuin hydrocultuur (Aquaponics)

Deze opties kunt u terug vinden onder de menu knop Entertainment.

NASA

Internationaal ruimtestation ISS  

Het internationale ruimtestation (International Space Station, ISS) is een ruimtestation dat in een baan om de aarde draait en door verschillende landen wordt gebouwd, bemand en bekostigd. Op 20 november 1998 werd de eerste module gelanceerd en sinds 2 november 2000 is het station permanent bewoond. Gedurende het eerste decennium van de 21e eeuw is het station continu uitgebreid. Op 27 mei 2011 werd de bouw van het ISS voltooid met de installatie van de Alpha Magnetic Spectrometer (AMS), hoewel er nog twee Russische modules komen: Nauka, ook gekend als de Multipurpose Laboratory Module (MLM) in 2017, en de Nodal Module in 2016

Momenteel zijn er 3 kanalen beschikbaar

  1. Live ISS Stream aarde vanuit de ruimte
  2. NASA News Audio Seeing 2020 (aanbouw nieuwe rover)
  3. NASA Publiek NASA Public Tv
  4. NASA Publiek NASA TV's Media Channel (tijdelijke kanaal)

Yellowstone Old Faithful Geyser

Old Faithful, benoemd door de leden van 1870 Washburn Expeditie, werd ooit genoemd “Eternity’s Timepiece” vanwege de regelmatigheid van de uitbarstingen. Ondanks de mythe, heeft deze geiser nooit uitbrak op exacte intervallen van een uur, noch is het de grootste of meest regelmatige geiser in Yellowstone National Park. Wel, barsten vaker dan een van de andere grote geisers. Deze webcam toont ook de Upper Geyser Basin, een van de meest unieke en dynamische plekken op aarde. Met ongeveer 300 actieve geisers, dit gebied heeft de grootste concentratie van geisers in de wereld.

De live Yellowstone Old Faithful Geyser was voor enige tijd niet zichtbaar door problemen met de verbinding. Echter sinds enige tijd zijn de camera's weer online, en zal dan ook diverse hoeken van Yellowstone Old Faithful Geyser worden bekeken.

Webcams world

Nieuwsberichten kunt u alle beschikbare webcams over de gehele wereld bekijken wanneer u dat wilt

Hieronder kunt u een keuze maken uit diverse webcams die over de gehele wereld online staan. Deze webcams geeft u glimp waar ergens op de wereld graag naar wilt kijken, zeker bij speciale evenementen zoals kerst en nieuwjaar.

Aardbevingen live

recente aardbevingen in de wereld hebben wij momenteel 33 Live feeds van Aardbevingen

Den diverse artikelen die heden alle voorkomende onlangs live feed aardbevingen. Punt van aandacht linken, ieder link wordt geopend met een pop-up scherm, zorg ervoor dat uw pop-up aan staat.

Groente - Kruidentuin hydrocultuur (Aquaponics)
AQUAPONICS

Wij leggen u stap voor stap uit in diverse artikelen dat hoe u absoluut de perfecte groenten en kruiden kunt kweken tot aan de oogst met groei led verlichting.

Een Aquaponics systeem is een duurzaam systeem voor voedselproductie dat aquacultuur combineert met hydrocultuur in een circulair systeem. Bij aquacultuur komen de uitwerpselen van de gekweekte vissen als afvalstoffen in het water terecht. Hierdoor kan het water giftig worden. Bij een aquaponics systeem dienen deze uitwerpselen van de vis juist als voeding en onderdeel van het systeem. Bacteriën in het hydrocultuur gedeelte breken deze af tot voedingsstoffen voor de planten. Het water uit dit onderdeel circuleert vervolgens zonder afvalstoffen terug naar het aquacultuur-gedeelte.

De aanmaak van deze artikelen wordt met zorg gedaan en de exacte informatie, echter dit neemt tijd in beslag om al deze artikelen te beschrijven.

Free Joomla! templates by Engine Templates