Aardbevingen Iran

Recente Aardbevingen Iran

aardbevingen

Klik hier voor Aardbevingen Iran recent

Op 12 november 2017 om 18:18 UTC (21:48 Iran Standard Time , 21:18 Arabia Standard Time ) vond een aardbeving plaats met een momentopname van 7,3 op de grens tussen Iran en Irak , met de Iraakse Koerdische stad Halabja, en de soennitische Koerdische gebieden domineerden de plaatsen Ezgeleh , Salas-e Babajani County , provincie Kermanshah in Iran, het dichtst bij het epicentrum, 30 kilometer ten zuiden van de stad Halabja , Iraaks Koerdistan.

Het voelde zo ver weg als Israël en de Verenigde Arabische Emiraten . Met minstens 630 mensen gedood (voornamelijk in het Koerdische Halabja-gebied in Irak en de door Iran gedomineerde provincie Kermanshah), en meer dan 8.100 gewonden, evenals veel meer onbewezen, het was de dodelijkste aardbeving van 2017.

Wijzig uw voorkeuren

© 2021 Nieuwsberichten nieuws. Alle rechten voorbehouden. Nieuwsberichten® en het bijbehorende logo zijn federaal geregistreerde handelsmerken van Nieuwsberichten, en andere handelsmerken die hierin worden gebruikt, zijn eigendom van en kunnen worden geregistreerd door hun respectieve eigenaren.
Free Joomla! templates by Engine Templates