Aardbevingen Katla IJsland

Aarbevingen Recente Katla IJsland

aardbevingen

Klik hier voor Aarbevingen Katla IJsland recent

Op 29 mei 2008 was er een aardbeving met de grootte van Mw6.3 op de SISZ. De locatie was tussen Selfoss en Hveragerði-steden. Beide steden leden nogal uitgebreide schade na de aardbeving, niemand stierf en er werden slechts lichte verwondingen gemeld. Voordat de grote aardbeving toesloeg, vond een kleinere aardbeving plaats met de omvang van ML3.2, samen met een zwerm kleinere aardbevingen. Helaas miste ik die aardbeving vanwege een verlies aan stroom in mijn appartement in die tijd. Gelukkig voor mij heb ik net ontdekt dat vlak voordat de grote Mw6.3 gebeurde.

Deze aardbeving werd gevoeld in Reykjavík en overal in het zuiden en westen van IJsland. Er zijn zelfs berichten dat het gevoeld werd in de stad Ísafjörður. Ik merkte het thuis op terwijl het dingen in mijn appartement bewoog, maar het klopte niet alles in mijn appartement in Hvammstangi.

Wijzig uw voorkeuren

© 2021 Nieuwsberichten nieuws. Alle rechten voorbehouden. Nieuwsberichten® en het bijbehorende logo zijn federaal geregistreerde handelsmerken van Nieuwsberichten, en andere handelsmerken die hierin worden gebruikt, zijn eigendom van en kunnen worden geregistreerd door hun respectieve eigenaren.
Free Joomla! templates by Engine Templates