fbpx

Yellowstone Old Faithful Geyser

Yellowstone Old Faithful Geyser webcam

 

Old Faithful and the Upper Geyser Basin Live-stream Webcam

INSTRUCTIE BIJ GRIJSBEELD

Klik op het grijze scherm, vervolgens ziet men links bovenin van uw scherm een pop up opkomen, kies toestaan. Scherm zal zich opnieuw herladen zodat u nu wel gebruik kunt maken van de livestream

 
 
 
 
 

Old Faithful, benoemd door de leden van 1870 Washburn Expeditie, werd ooit genoemd “Eternity’s Timepiece” vanwege de regelmatigheid van de uitbarstingen. Ondanks de mythe, heeft deze geiser nooit uitbrak op exacte intervallen van een uur, noch is het de grootste of meest regelmatige geiser in Yellowstone National Park. Wel, barsten vaker dan een van de andere grote geisers. Deze webcam toont ook de Upper Geyser Basin, een van de meest unieke en dynamische plekken op aarde. Met ongeveer 300 actieve geisers, dit gebied heeft de grootste concentratie van geisers in de wereld.

 

Sneeuwval in Yellowstone smelt in rivieren die het continent van de Golf van Mexico aan de Stille Oceaan overspannen. Wetenschappers documenteren significante veranderingen in de hoeveelheid sneeuw die hier valt evenals de intensiteit en timing van lentereproductie. Deze trends kunnen beïnvloeden alles wat je ziet als je naar het park, evenals alles en iedereen stroomafwaarts wonen. Geproduceerd door NPS / Neal Herbert.


Free Joomla! templates by Engine Templates