Yellowstone Old Faithful Geyser

  Yellowstone Old Faithful Geyser webcam

   

  Old Faithful and the Upper Geyser Basin Live-stream Webcam

  INSTRUCTIE BIJ GRIJSBEELD

  Klik op het grijze scherm, vervolgens ziet men links bovenin van uw scherm een pop up opkomen, kies toestaan. Scherm zal zich opnieuw herladen zodat u nu wel gebruik kunt maken van de livestream

   
   
   
   

  Old Faithful, benoemd door de leden van 1870 Washburn Expeditie, werd ooit genoemd “Eternity’s Timepiece” vanwege de regelmatigheid van de uitbarstingen. Ondanks de mythe, heeft deze geiser nooit uitbrak op exacte intervallen van een uur, noch is het de grootste of meest regelmatige geiser in Yellowstone National Park. Wel, barsten vaker dan een van de andere grote geisers. Deze webcam toont ook de Upper Geyser Basin, een van de meest unieke en dynamische plekken op aarde. Met ongeveer 300 actieve geisers, dit gebied heeft de grootste concentratie van geisers in de wereld.

   

  Sneeuwval in Yellowstone smelt in rivieren die het continent van de Golf van Mexico aan de Stille Oceaan overspannen. Wetenschappers documenteren significante veranderingen in de hoeveelheid sneeuw die hier valt evenals de intensiteit en timing van lentereproductie. Deze trends kunnen beïnvloeden alles wat je ziet als je naar het park, evenals alles en iedereen stroomafwaarts wonen. Geproduceerd door NPS / Neal Herbert.


  Yellowstone Park Webcams

  Yellowstone Park Old Faithful Geyser Streaming Webcam

  Old Faithful Geyser Streaming Webcam

  Old Faithful Geyser Streaming Webcam

  Bekijk een real-time video uitbarsting van Old Faithful Geyser, zwerven wilde dieren, en andere geiser uitbarstingen in de Upper Geyser Basin.


  Vanaf dit punt, tonen we wel webcam beelden, echter deze worden weergegeven als foto's die iedere minuut worden ververst.

    

  Old Faithful, benoemd door de leden van de 1870 Washburn Expeditie, werd vroeger ook wel.Old Faithful Geyser

  Old Faithful, benoemd door de leden van de 1870 Washburn Expeditie, werd ooit genoemd "Eternity's Uurwerk" vanwege de regelmatigheid van de uitbarstingen. Ondanks de mythe, heeft deze geiser nooit uitbrak op exacte intervallen van een uur, noch is het de grootste of meest regelmatige geiser in Yellowstone. Wel, barsten vaker dan een van de andere grote geisers.

  Deze weergave van de Old Faithful Geyser is gevangen van een webcam in de bezoeker educatief centrum. Op deze locatie wordt niet wordt gemeten door een klok, maar deze geiser. Bezoekers maken beslissingen over wanneer te eten, een rondleiding, interactie met exposities of kijken naar het bezoekerscentrum film gebaseerd op Old Faithful's volgende uitbarsting.

    
  Als u hebt ingevoerd Yellowstone door het historische Roosevelt Arch kan dit uitzicht vanaf de noordelijke ingang station je bekend voor.North Entrance - Electric Peak

  Al bent u binnengekomen in Yellowstone door het historische Roosevelt Arch, kan dit uitzicht vanaf de noordelijke ingang station je bekend voor. Morning uitzicht op deze webcam zijn spectaculair, en we verwachten de scène tijdens de wintermaanden om verbazingwekkende zijn wanneer de ochtendzon raakt Electric Peak. Kijk voor wilde dieren - elanden, bizons en Pronghorn te zien grazen op de voorgrond. Af en toe kunt u de top van grote voertuigen, zoals campers, tourbussen en bestelwagens zien zoals ze stoppen bij de ingang van het station. Met een snelle refresh rate van 30 seconden, moeten die paar shots zijn.

    
  Toen het leger werd gevestigd in Fort Yellowstone, dit is waar de officieren en hun families werden ondergebracht. Het was een goede standplaats. Vanwege zijn goede faciliteiten, ontspannen discipline en interessante omgeving,Mammoth Hot Springs - Officers' Row

  Toen het leger werd gevestigd in Fort Yellowstone, dit is waar de officieren en hun families werden ondergebracht. Het was een goede standplaats. Vanwege zijn goede faciliteiten, ontspannen discipline en interessante omgeving, werd Fort Yellowstone beschouwd als een gewaardeerde opdracht door vele officieren en manschappen. Maar de bescherming van het park niet te lijden. Soldaten werden bevolen om "zich gedragen in een hoffelijk en beleefd, maar stevig en besloot manier" bij het uitvoeren van hun taken. Vandaag de dag, deze gebouwen vormen de Albright Visitor Center, kantoren voor park operaties, en woonruimten voor zowel vaste als tijdelijke medewerkers.

  Houdt u er rekening mee dat de webcam ligt op het zuiden, dus het uitzicht kan verschijnen gewassen in de ochtend. De webcam is gericht om te kijken door twee ruiten van historische glas van het oude hoofdkwartier van de Corp of Engineers (1903), en we hebben ons best gedaan om het uitzicht te scherpen. Als de bladeren vallen tijdens de herfst en de bomen blijven kaal hele winter, zal de mening van de gebouwen en hun rode daken worden meer merkbaar. U kunt ook bouwactiviteit bericht in het uitzicht als de Albright Visitor Center momenteel ondergaat revalidatie.

    
  Yellowstone is een plek van verandering, en deze visie wijst op een plek waar verandering is constant en duidelijk, de travertijn terrassen.Mammoth Hot Springs - Travertine Terraces and Parade Ground

  Yellowstone is een plek van verandering, en deze visie wijst op een plek waar verandering is constant en duidelijk, de travertijn terrassen. De terrassen worden gevormd wanneer het water stijgt door kalksteen die hoge hoeveelheden opgeloste calciumcarbonaat. Aan de oppervlakte is vrijgekomen kooldioxide en het calciumcarbonaat wordt afgezet, de vorming van travertijn, de krijtachtige witte rots van de terrassen.

  Op de voorgrond van deze weergave kunt u ook zien de parade gronden voor het historische Fort Yellowstone. Het was het brandpunt van het dagelijks leven in het fort. Elke dag begon vroeg met een bugelblazer klinkende Reveille. Geleidelijk aan het fort kwam tot leven en een ander bugel oproep bracht-soldaten te paard draven op het veld voor de vlag-raising. Opdrachten werden aangekondigd, en de troepen onder leiding naar de Mammoth Hot Spring Terrassen of andere bezienswaardigheden in de buurt patrouilleren. Die resterende achter nam de nooit eindigende taak van de zorg voor de paarden van de Post. In de schemering, de hoornblazer riep al troopers terug naar het veld voor de verlaging van de vlag, en de dag werd afgesloten met een kanon afvuren vanaf de top van Capitol Hill gesloten. Kranen werd gespeeld als lichten knipoogde naar buiten en rustig vestigde zich over het fort.

    
  Op de top van Dunraven Pass op een hoogte van 10.243 voet, is Mt. Washburn.Mount Washburn Fire Lookout - Northeast

  Op de top van de Dunraven Pass op een hoogte van 10.243 voet, is Mt. Washburn. Het uitzicht is spectaculair. Het is een zes-mijl wandelen ronde reis naar de top en terug. Een brand uitkijk is gestationeerd op de top van Washburn en het park gebruikt deze camera in de zomer om bosbranden te volgen tijdens het zomerseizoen. Als er geen brand activiteit, de camera punten noordoosten richting de bergen in de verte. Wandelaars en dikhoornschapen kunnen vaak worden gezien op het spoor op de voorgrond.

    
  BergWashburn brand uitkijk zuidenMount Washburn Fire Lookout - South
  Deze webcam op Mount Washburn normaal vangt een panoramisch uitzicht op het park op het zuiden. In deze weergave kunt u de Grand Canyon van de Yellowstone, Hayden Valley, zien en op heldere dagen, de Tetons in Grand Teton National Park. Tijdens het zomerseizoen, maar de webcam wordt vaak verplaatst door de brand uitkijk die waakt om te zien of dat de storm in de verte een vuur zal ontsteken. In de winter is de stoom van Washburn Hot Springs is goed zichtbaar op de voorgrond.
  Qr Code
  © Nieuwsberichten.eu. Alle rechten voorbehouden.
  Free Joomla! templates by Engine Templates