inhoudsopgave klimaat uitwisselingen

Klimaat

U kunt gebruik maken van enkele linken die hieronder vermeld staan, en of u kunt geheel onderaan de pagina het des betreffende artikel gebruiken.

LET OP: DE GEHELE CATOGORIE BLOG, MOET NOG WORDEN OPGEZET IN VOLGORDEN

Nieuwsberichten heeft speciale aandacht geschonken aan dit gehele onderwerp over de aarde en de ruimte. Hierin zullen wij proberen alles uit te leggen om het woord "Klimaatverandering" te ontkrachten dat dit absoluut niet wordt veroorzaakt door de mens. Echter, een feit is wel, dat de luchtkwaliteit sterk achteruit is gegaan en wat wel door de mens wordt veroorzaakt. Niet alle artikelen zijn nog aanwezig, dit heeft tijd nodig om alles zo goed mogelijk uit te leggen waarom het klimaatverandering niet door de mens komt. Op den duur zullen wij enkele video's eraan toevoegen om bepaalde onderwerpen die te spraken komen uit te beelden met tekst. Niets in elk artikel is zijn de woorden verdraaid en of een andere bewoording gegeven, om dit beter over te laten komen dat het niet de schuld is van de mens de klimaat verandering.

Dit gedeelte is nog in ontwikkeling, en diverse artikelen moeten nog worden aangemaakt. Dit laatste kost tijd, en energie om alles kloppend te maken dat waar u naar opzoek bent. Onthullend en Bewustmakend Nieuw van Nieuwsberichten, is er om ervoor te zorgen dat u de juiste informatie krijgt en de feiten. Wellicht krijgt u net zoals vele ander, een compleet ander inzicht hoe daadwerkelijk alles in elkaar steekt. En met dat laatste bedoelen wij, de informatie die u krijgt vanuit de staats media.

Planeet Aarde

Zodra u naar Planeet Aarde gaat, zult u straks alles te weten komen over onze aarde, en de bewering klimaatverandering hoe dat ontstaat. Dat laatste is dus niet wat u denkt, en u zult verbaast staan waardoor een klimaatverandering plaats vindt.

Het onderdeel Planeet Aarde, wij samen werken met de bekende schrijven T Niazi.

T Niazi T. Niazi Is een wetenschappelijke bijdrage terwijl hij verbonden was aan Laboratoire de Photonique et de Nanostructures (Marcoussis, Frankrijk) en andere plaatsen.

WIj van Nieuwsberichten, doen wetenschappelijk onderzoek, zoals ook de video materiaal die u straks zult terug vinden in het hoofdstuk Planeet Aarde. Ieder onderzoek die wij van Nieuwsberichten en T. Niazi uitvoeren, zullen worden gepubliceerd op de website. Zoals Nieuwsberichten, straks Nieuwsberichten.eu, hebben wij al diverse artikelen geschreven over onderzoeken naar diersterfte en waardoor dit komt. Naast dat feit, is er ook nog een onderzoek gaande met Planetaire geometrie met gevolg van aardbevingen die plaats vinden hier op de Aarde.

Momenteel zijn wij nog niet instaat, om bijvoorbeeld aan te kunnen geven dat waar een zware aardbeving zal plaats vinden. Wij hopen natuurlijk, dat wellicht in de toekomst wel mogelijk is om dat te kunnen voorspellen dat waar een zware aardbeving ergens op de aarde zal plaats vinden. Iedere video, artikel en onderzoek neemt persoonlijke tijd in beslag om de juiste uitkomst samen te vatten in een artikel. Wij doen natuurlijk zelf ook veel onderzoeken samen met ons team vrijwilligers, zodra het een onderzoek of experiment betreft. Dit laatste neemt eveneens zeer veel tijd in beslag, en dat is dan ook de reden dat wij niet veel artikelen schrijven.

 

Wij hopen dat Nieuwsberichten u hiermee op de hoogte hebben gebracht dat wat Nieuwsberichten doet.

Wij zoeken zeker vrijwilligers die mee willen werken aan artikelen schrijven, zo ook dat er een experimenten zijn zoals onderzoek moet plaats vinden. Ieder heeft zij eigen kennis vlak, dat waarin hij/zij in is gedesinteresseerd. Zoals wij al vaker hebben opgemerkt, dat vele toch steeds meer hun kennis vlak verlegen op andere gebieden. Wellicht hebben wij u ook hiermee enthousiast gemaakt, om zelf artikelen te willen schrijven hier op de website van Nieuwsberichten. U kunt altijd contact opnemen via onze contact pagina, vermeld wel het onderwerp.

Geofysische

Relatie tussen het magnetisch veld en de hoeveelheid thermische energie

Bestaat er een verband tussen het magnetische veld en de hoeveelheid thermische energie die op het aardoppervlak wordt ontvangen? De meeste wetenschappers schrijven dat de aarde draait om zijn as naar het impulsmoment van de planeet dat opkwam toen de aarde aanvankelijk miljarden jaren geleden werd gevormd.

Wereldwijde koolstofdioxide-variaties overeenkomen met die van de mondiale temperatuur

De meeste, zo niet alle onafhankelijke wetenschappelijke rapporten, documentaires en wereldwijde nieuwsnetwerken koppelen klimaatverandering en mondiale opwarming aan menselijke fouten met de natuur, industriële activiteiten en stedelijk afval, ontbossing en verhoogde koolstofemissie.

IJskappen

Snelheid van de aarde

Er zijn twee factoren die de door de binnenste kern geëmitteerde elektronen dwingen om onder een rechte hoek ten opzichte van de rotatie-as te zweven terwijl ze op de buitenste kern stromen. De eerste factor is gebaseerd op de interne structuur van de aarde, die net als die van de andere terrestrische planeten, chemisch is opgedeeld in lagen.

magneten

Aarde magneten

De meeste wetenschappers geloven dat het magnetische veld van de aarde niet wordt gegenereerd uit een permanente magneet, maar wordt veroorzaakt door de elektronen die de binnenkern voortdurend uitstraalt en die toevallig in de buitenste kern stroomt in spiraalvormige paden dankzij de rotatie van de aarde.

IJskappen

Waarom variëren de temperaturen op zeeniveau?

De aarde heeft een axiale helling van ongeveer 23,44 ° (23 ° 26 '). De as is in dezelfde richting gekanteld. Axiale helling van de aarde. Aardwarmte of geothermie is afkomstig uit de Griekse woorden geo (aarde) en thermos (warmte). Er kan energie worden gewonnen door gebruik te maken van het temperatuurverschil tussen het aardoppervlak en diep in de aarde gelegen warmtereservoirs.

Pagina 1 van 2

Wijzig uw voorkeuren

© 2021 Nieuwsberichten nieuws. Alle rechten voorbehouden. Nieuwsberichten® en het bijbehorende logo zijn federaal geregistreerde handelsmerken van Nieuwsberichten, en andere handelsmerken die hierin worden gebruikt, zijn eigendom van en kunnen worden geregistreerd door hun respectieve eigenaren.
Free Joomla! templates by Engine Templates