> Aardeveranderingen (Earth Changes) - NB

Aardeveranderingen (Earth Changes)

IJskappen

Aardeveranderingen Global Warming koolstofgassen??

Er is een aardeveranderingen en toename van de gemiddelde mondiale temperatuur die we "Global Warming" hebben genoemd.

Aardeveranderingen

Maar zou dat kunnen worden toegeschreven aan verhoogde emissie van koolstofgassen alleen? en kunnen de gassen in de groene huizen antropogeen zijn ?.

De uitstoot van kooldioxide is sterk gestegen, maar de temperaturen zijn bijna vlak sinds het jaar 2000. In het licht van de gegevens van 2010 is de wereldwijde uitstoot van koolstofdioxide sinds het jaar 2001 met één derde gestegen, maar de temperatuur in de wereld is de afgelopen tien jaar niet zoveel gestegen. Actoren in de opwarming van de aarde beweren dat koolstofdioxide-uitstoot de enige of primaire factor is in de wereldwijde temperatuursveranderingen, maar de wereldwijde temperaturen vertonen geen verandering ondanks een toename van 33% van de mondiale CO2-uitstoot. Er is een uitwisseling in klimaten over de hele wereld die ik "Klimaat uitwisseling" noem, waarbij sommige regio's kortere en warmere winters krijgen, terwijl andere langer en kouder worden.

Deze site en gerelateerd onderzoek dat in 2009 werd gepubliceerd door dezelfde auteur van deze site, in een boek met de titel "Meer dan 60 minuten - wanneer de aarde stil staat", Front Cover Thumbnail spreekt over de reeks gebeurtenissen die leidt tot voltooiing ex-verandering van het klimaat en kantelen rond de wereld van de temperatuurbanden of gebieden met homogene klimaten. Het onderzoek brengt een aanzienlijke controverse teweeg onder wetenschappers en geïnteresseerde geleerden, omdat het geologische, historische en astronomische records met elkaar verbindt, evenals eenvoudige theorieën over fysica en trigonometrie om overtuigend bewijs te verkrijgen van de geofysica die onze planeet beheersen en deze rond haar as laten draaien; zijn temperatuurbanden vormen, het broeikaseffect en de klimaatveranderingen ervaren en een alarmerende toename van aardbevingen en vulkanen tegenkomen.

De verwachting is aanvankelijk tegemoet te komen met tegenstand van orthodoxe geleerden.

Dit is helaas een veel voorkomende reactie van conformerende historici, wetenschappers en geologen op nieuwe ideeën, vooral wanneer deze afkomstig zijn van nieuwe bronnen. Het is echter zelfvernietigend, want uiteindelijk zullen nieuwe ideeën en integratie van bestaande theorieën en gevestigde gegevens met een ander inzicht altijd zegevieren over het oude. Op deze pagina's probeer ik een aantal vragen te beantwoorden, zoals:

 • Waarom is het jaarlijkse aantal aardbevingen, boven 6 Richter, in de buurt van het dubbele van 1994 gestegen?
 • Waar komt de thermische energie vandaan, die de temperatuurriemen van homogene klimaten vormt?
 • Waarom krijgt Noord-Amerika warmere winters terwijl Siberië kouder wordt?
 • Wat is de relatie tussen de verzwakking van het magnetisch veld van de aarde en de opwarming van de aarde?
 • Zouden de redenen achter Earth Ice Cap smelten hetzelfde kunnen zijn als Mars Ice Cap terugloopt? en waarom groeit ijs in het oosten van Antarctica terwijl het in het westen aan het eroderen is?
 • Waarom zijn er patches met omgekeerde magnetische velden op Antarctica? en waarom ze pas 10.000 jaar geleden opkomen?
 • Wat laat de aarde draaien om zijn as, versnelt soms en vertraagt ​​elke dag elke milliseconde?
 • Zal de aarde zijn spin vertragen, vergelijkbaar met Venus en Saturnus in de afgelopen jaren, elk is in een periode van 27 jaar met 6 tot 8 minuten vertraagd?
 • Bestaat er een tijdcyclus van klimaatverandering?
 • Vertelde de geschiedenistekst in heilige boeken over verschillende en plotselinge klimaatveranderingen?
 • Wat deden historici verkeerd toen ze de Maya-kalender decodeerden? Waarom is de datum van december 2012, voor het einde van de cyclus en het begin van een nieuwe, een onjuiste decodering en wat zou de juiste datum kunnen zijn?

Er is een globale opwarming die, volgens het onderzoek dat u op deze pagina's zult lezen, wordt toegeschreven aan de verzwakking van het magnetisch veld met gemiddeld 15% in de westelijke en zuidelijke hemisferen tussen 1850 en 2012. Een derde van de velddaling vond plaats in het laatste decennium en een derde van de daling vond plaats tussen 1970 en 2000. Er is ook een klimaatbeurs; terwijl de ijskap smelt in de poolcirkel, groeit de ijskap in het oostelijke deel van Antarctica. Volgens dit onderzoek worden de temperatuurbanden in hoge mate beïnvloed door de locatie van de magnetische pool en de sterkte van het magnetische veld. Riemen of gebieden met homogene klimaten zijn gecentreerd rond de magnetische polen.

De magnetische poolmagneet in de poolcirkel verplaatst zich van Canada naar Siberië. De temperatuurbanden lopen dus mee. Dit verklaart waarom Noord-Amerika steeds kortere en warmere winters krijgt, terwijl Siberië de laatste jaren steeds langer en kouder wordt. Hoewel de gemiddelde temperatuur in heel Siberië over een heel jaar kan worden gecompenseerd door de algemene stijging van de temperatuur op aarde. Global Warming en Climate Exchange zijn niet antropogeen. Er is een cyclus van verandering. Oude teksten en geologische archieven spreken daarover, zoals u zult lezen in de komende paar pagina's. De uitdaging zou zijn om de juiste strategieën te ontwerpen en beïnvloeden om basisindustrieën zoals landbouw, energie, infrastructuur, enzovoort, te transformeren naar een nieuw paradigma, van het leven op aarde dat nadert in de niet-distorsie verre toekomst

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! templates by Engine Templates