D. Hoofdmagneetveld beïnvloedt de rotatiesnelheid van de aarde

rotatie

Rotatiesnelheid van de aarde

De rotatie van de aarde is de rotatie van de planeet aarde rond haar eigen as . De aarde draait oostwaarts , in prograde beweging . Gezien vanaf de noordpoolster Polaris , draait de aarde tegen de klok in.

zwaartekracht

.De meeste wetenschappers geloven dat het zonnestelsel een wolk van stof en gas was, bekend als een Zonneveld.

De zwaartekracht stortte het materiaal op zichzelf terwijl het begon te draaien, waardoor de zon in het midden van de nevel werd gevormd. Met de opkomst van de zon begon het resterende materiaal te klonteren. Materiaal trok samen gebonden door de zwaartekracht om terrestrische werelden zoals de aarde te vormen. Het proces om materiaal aan te trekken creëerde een momentum dat naar de aarde dwong om te draaien.

Wetenschappers beweren dat als de aarde stopt met ronddraaien, hij niet meer om zijn as kan draaien!

Het zal echter met dezelfde snelheid in een baan om de zon blijven cirkelen. Wetenschappers legden niet uit waarom de aarde soms snel en langzaam draait op andere momenten, elke dag een milliseconde of meer?

Ze legden het niet uit, als hetzelfde proces werd ingezet om de maan te creëren, waarom draait het dan niet? of waarom als Venus een vergelijkbare massa naar de aarde heeft, het veel langzamer draait en dat de lengte van een dag op Venus 184 dagen op aarde is?

elektromagnetisme

Er zijn 2 locaties in het hart van de aarde Lorentz Force bestaat (of zoals de linkshandige regel in elektromagnetisme wordt genoemd) die hoekige kracht uitoefenen op de schaal die de binnenste mantel en de buitenste kern scheidt, evenals de binnenste kern en buitenste innerlijke kern. Dat Lorentz Force is ontstaan ​​door de interactie van een permanente Magnetisch veld Kracht-lijnen en elektrische stroom die stroomt in de Buitenste kern. De vraag die je dan kunt stellen, of er een relatie is tussen het kantelen van de magnetische veldkrachtlijnen en de snelheid van de spin van de aarde? Zijn er historische en geologische records om ons te vertellen over een aanzienlijke verandering in de snelheid van de spin? En om ons te vertellen dat de aarde al verschillende keren gestopt is met draaien om zijn as? Kan dit wetenschappelijk en eenvoudig worden uitgelegd? en wat zouden de gevolgen kunnen zijn voor het leven op aarde?

Wijzig uw voorkeuren

© 2021 Nieuwsberichten nieuws. Alle rechten voorbehouden. Nieuwsberichten® en het bijbehorende logo zijn federaal geregistreerde handelsmerken van Nieuwsberichten, en andere handelsmerken die hierin worden gebruikt, zijn eigendom van en kunnen worden geregistreerd door hun respectieve eigenaren.
Free Joomla! templates by Engine Templates