2. Wijzig de schaal

Geofysische

Relatie tussen het magnetisch veld en de hoeveelheid thermische energie

Bestaat er een verband tussen het magnetische veld en de hoeveelheid thermische energie die op het aardoppervlak wordt ontvangen? De meeste wetenschappers schrijven dat de aarde draait om zijn as naar het impulsmoment van de planeet dat opkwam toen de aarde aanvankelijk miljarden jaren geleden werd gevormd.

Wereldwijde koolstofdioxide-variaties overeenkomen met die van de mondiale temperatuur

De meeste, zo niet alle onafhankelijke wetenschappelijke rapporten, documentaires en wereldwijde nieuwsnetwerken koppelen klimaatverandering en mondiale opwarming aan menselijke fouten met de natuur, industriële activiteiten en stedelijk afval, ontbossing en verhoogde koolstofemissie.

aardbevingen, vulkanen

Aardbevingen en vulkanen toenam?

Heeft u wel eens, daadwerkelijk onzin verhaal gelezen?

'Onomkeerbare klimaatverandering als gevolg van CO2-uitstoot' is een boek geschreven door Solomon, Plattner, Knutti, & Friedlingstein, 2009. en dat klimaatverandering rechtvaardigt niet de alarmerende toename van het aantal aardbevingen overal ter wereld? Hierin wordt gesuggereerd door Solomon, Plattner, Knutti, & Friedlingstein, dat door CO2-uitstoot meer aardbevingen zoals vulkaan uitbarstingen veroorzaakt. Het is maar net dat wat je hierin wilt geloven, gezien dat het wel heel erg apart is dat ze juist CO2 uitstoot gassen willen opslaan onder de grond van de aarde. En dat vulkanen geen CO2 produceren, en absoluut geen bijdragen heeft tot zwaardere aardbevingen en vulkaan uitbarstingen.

Free Joomla! templates by Engine Templates