A. verkeerd begrepen

Wereldwijde koolstofdioxide-variaties overeenkomen met die van de mondiale temperatuur

De meeste, zo niet alle onafhankelijke wetenschappelijke rapporten, documentaires en wereldwijde nieuwsnetwerken koppelen klimaatverandering en mondiale opwarming aan menselijke fouten met de natuur, industriële activiteiten en stedelijk afval, ontbossing en verhoogde koolstofemissie.

Meer ijs smelt in de poolcirkel en west-Antarctica. Meer koolstof dioxide dat in het poolijs gevangen zit in luchtbelletjes komt vrij. Oceanen werden warmer en meer bevroren methaan op zee wordt vrijgegeven aan de Atmosfeer verhogingsniveaus van koolstofdioxide en dampniveaus omdat het zuurstof verbrandt. Als u echter goed kijkt naar de volgende grafiek die is gepubliceerd op http://www.discoveringantarctica.org.uk/alevel_2_3.html, ziet u dat de wereldwijde koolstofdioxide-variaties overeenkomen met die van de mondiale temperatuur en niet omgekeerd.

De meeste schoolboeken verklaren dat de temperatuur op zeeniveau het hoogst is op de evenaar en het laagst bij de Polen. Ik leg uit dat dit waar kan zijn zolang de magnetische polen nauw aansluiten op de geografische polen. Wanneer de uitlijning niet langer op zijn plaats is, zal de meteorologische kaart van de planeet kantelen, volgend op de beweging van de magnetische polen. Hoewel de basis van magnetisme, de stijgende frequentie van aardbevingen, de kenmerken van de geologische lagen van de aarde en temperatuurvariatie kunnen verklaren wat er vandaag gebeurt, schilderden de heilige boeken in de geschiedenis een cyclus van herhaling door verschillende citaten.

Wijzig uw voorkeuren

© 2021 Nieuwsberichten nieuws. Alle rechten voorbehouden. Nieuwsberichten® en het bijbehorende logo zijn federaal geregistreerde handelsmerken van Nieuwsberichten, en andere handelsmerken die hierin worden gebruikt, zijn eigendom van en kunnen worden geregistreerd door hun respectieve eigenaren.
Free Joomla! templates by Engine Templates