Nieuwsberichten

Nieuwsberichten Binnen & Buitenland

Nieuwsberichten plaatst nieuwsberichten van de huidige en vorige maand. Ouder nieuws is terug te vinden in het maandartikel van het betreffende jaar. Zie de categorie 2015 voor een overzicht van artikelen over het jaar 2015.

Nieuwsberichten

Nieuwsberichten | onthullend en bewustmakend nieuwsfeiten publiceert vrij en onafhankelijk nieuws. Nieuwsberichten informeert over uiteen lopen Nieuwsberichten en brengen dat wat de reguliere media doorgaans juist niet bekend maakt. Nieuwsberichten is een platform dat slechts informatie en belichten vele onderwerpen uit diverse verschillende invalshoeken. Het is aan de lezer zelf om hieruit te filteren waar hij of zij zich goed bij voelt, of wat aansluit bij de eigen overtuigingen.

Nieuwsberichten | Onthullend en Bewustmakend.

Naast het brengen alternatief nieuwsfeiten, is ons doel om mensen zoveel en zo goed mogelijk te informeren over de vele kanten waarop zaken te bekijken zijn. Na grondig onderzoek van diverse onderwerpen die te spraken komen, zal nadien pas geplaatst worden op correctheid. Nieuwsberichten insteek daarbij is dat we onze lezers een zo positief mogelijk gevoel willen geven bij het lezen van Nieuwsberichten website. Natuurlijk ontkomen ook wij niet aan het brengen van minder positief nieuws, toch trachten wij altijd onze lezers zelf te laten denken, en te laten zien dat we verder moeten kijken dan alleen het ogenschijnlijk negatieve.

Waarheidsgetrouwe informatie en onafhankelijke bronnen

Nieuwsberichten | streven naar een niet, collectieve invloed, propaganda uit mainstream media, overheden, einde van de officiële centra voor de schepping, zoals Centers for Disease Control en Prevention, Amerikaanse diensten zoals volksgezondheid,, Commando Dienstencentra, Nederlands defensierondedeel, controle data corporaties, en of Amerikaans computerbedrijf. Of zoals google propaganda promoten. Nieuwsberichten | wilt u de juiste en correcte nieuwsberichten brengen die u anders nooit te horen zult krijgen.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Meisje

Wie herkend dit meisje en de naam?

Voor Nieuwsberichten is dit een buitengewone actie, om er achter te komen wie dit meisje is. Wij willen graag weten wat haar naam is, en in welk land dit meisje woont. Daar hebben wij jullie hulp bij nodig. Via onze contact pagina, kunt u uw reactie geven.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

nieuwe wereldorder

Eerste Wereldoorlog was het de bedoeling voor een nieuwe wereldorde.

Dat is mislukt. Maar de Tweede Wereldoorlog zou dat moeten veranderen, met de hulp van Amerika. Amerika financierde alles voor Hitler, Diesel, munitie, Silicon B en nog veel meer dan dat. Wat niemand echter weet, is dat Amerika ons niet van Hitler heeft bevrijd, maar Rusland.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

sabotage

Woensdag zal de Sojoez ruimtevaartuig loskoppelen van ISS

Woensdag 19 december, 07:45 uur, zal Sojoez ruimtevaartuig loskoppelen van ISS, maar komen de bemanningsleden wel veilig terug op de aarde. Tijdens een speciale uitzending, zal de gehele loskoppeling en landing terug op aarde worden uitgezonden. En dit is speciaal, gezien dat er een vermoeden is van sabotage aan de Sojoez ruimtevaartuig.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

kefir,Probiotica

Probiotica: wat zijn het en waar zijn probiotica goed voor?

Leefstijle/Gezondheid: Probiotica/Kefir: Probiotica aanbevolen voor gastro-intestinale problemen, hormonale onevenwichtigheden. Een probiotica is een voedingsmiddel met micro-organismen waaraan een gezondheidsbevorderende werking wordt toegeschreven. In het moderne personeelsbestand kunnen lange uren en inconsistente maaltijden leiden tot een hele reeks problemen met het maag darmkanaal, die vervolgens andere problemen veroorzaken, van gewichtstoename tot een achteruitgang van het geestelijk welzijn.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

groente, fruit

Maak groente en fruit niet duurder maar btw-vrij

Het nieuwe kabinet wil als één van de eerste wapenfeiten de btw op eten verhogen van 6% naar 9%. Dat betekent 50% meer belasting op groente en fruit. was een eerder artikel die wij op 2017-10-11 hebben geschreven over Groente en Fruit dat aankomende 1 januari 2019 door de kabinetsplan in werking gesteld zal worden. Ook al doet u het niet voor u zelf op de petitie te ondertekenen, doe het ook dan voor uw mede mens.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Wereld weeroverzicht kaart?

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Cyclone Gaja

11 doden toen Cyclone Gaja de Indiase kust verwoestte

Ten minste 11 mensen werden vrijdag dood gerapporteerd toen een krachtige cycloon de oostkust van India trof, zeiden de autoriteiten. Duizenden bomen werden geveld door winden die huizen en voertuigen verwoestten, terwijl honderdduizenden naar huizen met schuilplaatsen vluchtten.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

ontploffen

Vermoedelijke gasfles geëxplodeerd 42 op de Zimbabwe bus

Buitenland: Zimbabwe: Ten minste 42 passagiers werden gedood, zei de politie van Zimbabwe vrijdag, nadat een vermoedelijke gasfles op een bus was geëxplodeerd, met foto's van het uitgebrande wrak van het voertuig.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Julian Assange

WikiLeaks: Julian Assange zal alsnog worden berecht in VS

Buitenland: VS; WikiLeaks: Julian Assange, wordt alsnog aangeklaagd voor de fouten die door Amerika worden gemaakt. WikiLeaks oprichter Julian Assange is in de VS beschuldigd, zei de organisatie, in een ontwikkeling die implicaties zou kunnen hebben voor Robert Mueller's onderzoek naar vermeende Russische bemoeienissen bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Public prosecutor hebben "per ongeluk" het bestaan ​​van een verzegelde aanklacht in een rechtbank medegedeeld die in een niet verwant geval is ingediend, zei WikiLeaks donderdag.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Access-Control-Allow-Origin

Header Set Access-Control-Allow-Origin

Het beperken van de mogelijke Access-Control-Allow-Origin waarden voor een reeks toegestane oorsprongen vereist code aan de serverzijde om de waarde van de Origin request header te controleren, die te vergelijken met een lijst met toegestane originelen en vervolgens als de waarde van Origin in de lijst, om de waarde Origin request header in te stellen op dezelfde waarde als

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Access-Control-Expose-Headers

Access-Control-Expose-Headers en van X-Kuma-Revision

De Access-Control-Expose-Headers response header geeft aan welke headers kunnen worden weergegeven als onderdeel van het response door hun namen op te sommen. Wij laten hier drie mogelijkheden zien van Access-Control-Expose-Headers en van X-Kuma-Revision, het is selecteren, kopiëren en plakken in uw eigen .htaccess bestand.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

cors

Cross-Origin Bron delen (CORS) - HTTP

Access-Control-Allow-Origin resource sharing (of CORS) kan worden gebruikt om AJAX-verzoeken naar een ander domein te maken. We zullen kijken hoe CORS op de server in PHP kan worden ingesteld, hoe de aanvraag in JavaScript en enkele overwegingen moet worden gemaakt. CORS als concept is breder dan alleen AJAX-verzoeken, maar dit is het belangrijkste gebruik. 

Qr Code
Ga naar boven