fbpx

Binnenland Nieuwsberichten

binnenland,nieuws,nieuwsberichten

Nederlandse Nieuwsberichten Binnenland

Nieuws omvat alle informatie van een zeker algemeen belang die tot dusver aan publieke waarneming was onttrokken. Het gaat doorgaans over een recent feit, een actualiteit, waar collectieve belangstelling voor bestaat. Nieuws kan echter ook betrekking hebben op een 'inlichting' uit het verleden die niet eerder als zodanig is ontsloten voor een brede kring van belangstellenden.

Nieuwsberichten Onthullend en Bewustmakend

Het kan gaan om een onthulling van feiten die velen interessant vinden en bijvoorbeeld om publiciteit die is veroorzaakt door een informatie lek. Het medium dat een nieuwsbericht als eerste in een verspreidingsgebied of bij een publiek presenteert heeft de primeur. Om hun eigen trots daarover te benadrukken voorzien bepaalde redacties het dan van het label exclusief. Nieuws wordt gepresenteerd in de vorm van redactionele tekst (zoals teletekst), een grafiek, een nieuwsfoto, via video of film of gesproken woord. In een krant of tijdschrift staat nieuws meestal vooraan gegroepeerd en wordt het gescheiden gepresenteerd van het commentaar en de achtergronden bij het nieuws. Met de uitdrukking het nieuws doelen we vaak op het radionieuws of het tv-journaal.

klimaat,IPCC

langetermijnvoorspelling van toekomstige exacte klimaattoestanden niet mogelijk.

Nieuwsberichten Buitenland: In onze zoektocht naar oude gepubliceerde rapporten van IPCC, viel ons op, dat alle documenten voor 2007 van de website van IPCC afgehaald. Waarom is dat, en ook met een zoekopdracht op de website van IPCC, komen wij de belangrijkste documenten niet meer tegen. Waar zijn ze bang voor, dat de bevolking er achter komt dat alles een scam is op grote schaal?

Pagina 1 van 7

Free Joomla! templates by Engine Templates