Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

OPCW,MIVD

Gelikte beweringen van MIVD, OPCW hack claims

Binnenland MIVD Nederland: Een bijna, zeer gelikte versie van Nederlandse bodem, wat in de Nederlandse media, en zelf in de buitenlandse media klakkeloos wordt overgenomen. Wij hebben hier de bewijsstukken, dat de auto de Citroën C3 1.2 PureTech 82pk Feel AIRCO NAP, Geen verhuurauto is, maar verkocht werd door het bedrijf Motorhuis. Waarom maakt de MIVD 'OPCW hack claims' zo veel details bekend over de agenten van de GROe die op heterdaad werden betrapt in Den Haag?

MIVD Bekendmaking

Het was een opzienbarende bekendmaking: Nederland heeft vier Russische geheim agenten betrapt en uitgewezen. Ook bijzonder was de hoeveelheid details die de MIVD bekendmaakte. De militaire inlichtingsdienst vertelt meestal zo weinig mogelijk.

Inderdaad "Dit is historisch".. "Met deze operatie betreedt Nederland het grote politieke wereldtoernooi tegenover de Russen. Dit was niet zomaar een persconferentie, daar zaten de minister van Defensie en het hoofd van de MIVD. Met een ongekende openheid en hoeveelheid details waar wij allemaal in zouden moeten geloven. Dit is wel even lekkerbekken voor een inlichtingenexpert.". Inderdaad, echter zoals "al is de leugen zo snel, de waarheid achterhaalt het wel", is ons moto van Nieuwsberichten.

Skripal-affaire

Ja wie zou niet de bekende kripal affaire kunnen vergeten, Nieuwsberichten heeft diverse bewijsstukken mee gepubliceerd, in zijn artikelen om beweringen in de staats media te ontkrachten wat ze schrijven.

Door bewijsstukken in een artikel toe te voegen, tenzij ze beschikbaar zijn, plaatsen wij dit direct in onze artikel op waarheid van ons schrijven. Dit laatste is ook in deze situatie 'Ongekende openheid' van de MIVD 'OPCW-hack claims'. Maar wat heeft de Skripal affaire en de inmenging van Amerikaanse verkiezingen te maken met dit geheel. Nou niets, op een punt na, propaganda verspreiden, en mensen de (bevolking) op een totaal verkeerd spoor te zetten dat het lijkt dat Rusland daadwerkelijk probeert om bij OPCW te hacken.

De Citroën C3 1.2 PureTech 82pk Feel AIRCO NAP

De Kentekenplaat PF-934-R, wat zo duidelijk in beeld moest komen.

#

Hoe voorkom je FAKE NEWS, MIVD had de kentekenplaat (onherkenbaar) moeten maken. Dit wat niet gebeurd is, dit is dan ook de eerste zoektocht waar de auto vandaan komt.

Echter in alle de zelfde staats nieuws media artikelen wordt er gesproken over een verhuurauto ???

Nou nee, op de eerste plaats is het Geen verhuurauto, de Citroën C3 1.2 PureTech 82pk Feel AIRCO NAP stond te koop bij de auto dealer MotorHuis, zoals wij dit zullen aantonen met deze link

dit was de link www.motorhuis.nl/voorraad/citro%C3%ABn/c3/1-2-puretech-82pk-feel-airco-nap-571288591/

Zoals wij al van te voren hebben beschreven, zou logies gewijst de link verbroken worden en dat is op d.d. 15-10-2018

Zoektocht via Google op kentekenplaat, komt men op de pagina uit, waar het volgende vermelding van de des betreffende auto

#

De zoektocht stopt hier namelijk niet, deze vertoonde melding die dan in beeld komt, geeft aan dat MotorHuis (autodealer) deze auto in het bezit had.

Wie is MotorHuis

Dé autodealer voor scherpe acties, occasions, bedrijfswagens & onderhoud! Voor Opel, Citroën, DS Fiat, Alfa Romeo en Jeep. Bekijk onze merken online

Zoals foto en alle gegevens van de des betreffende auto waar de MIVD "zo los lippig over sprak" en niet te vergeten "Dit is wel even lekkerbekken voor een inlichtingenexpert.".

In de meeste gevallen, wordt een des betreffende auto in dit soort situaties per direct uit de zoekresultaten gehaald. Zodra u weet dat waar u dit soort artikelen terug kunt zien, dat is dit het resultaat Maar hier alvast de link En ook hier op d.d. 15-10-2018 is de link verwijderd uit de zoekmaschines, dit was trouwens de link webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:https://www.motorhuis.nl/voorraad/citro%25C3%25ABn/c3/1-2-puretech-82pk-feel-airco-nap-571288591/

Let goed op in het scherm naar het kenteken. we zullen hier wel alvast even een screenshot plaatsen, zodat u weet dat waar u naar moet kijken.

#

En zodra deze website link niet meer bereikbaar zal zijn, hebben wij natuurlijk ook nog de volgende gegevens een screen shot van gemaakt

KLIK OP DE FOTO"s voor vergroting

#

#

Alle gegevens komen exact overeen, kentekenplaat, kleur,model bouwjaar en zo verder, en dat het dus absoluut Niet een verhuurauto is, en of was geweest.

Uitlevering naar Amerika??

Okay die is nieuw, gezien dat het feit zoals MIVD beweerd dat deze personen op Nederlands grondgebied onze soevereine staat heeft gehackt. Dat is een misdrijf, zoals vele nieuwsberichten erop terug kunnen lezen dat Hacken strafbaar is, en er zeker een gevangenis straf op staat.

Waarom worden deze vermeende "spionnen" van de GROe, uitgeleverd dat wanneer ze in het bezit zijn van een diplomatiek paspoort. Wij verzinnen dit, dat is allemaal terug te lezen op iedere staats media propaganda nieuws websites. Maar wat houd het eigenlijk in Diplomatieke onschendbaarheid zodra men een diplomatiek paspoort hebt.

Ook ambassades, consulaten en hun aanhorigheden genieten een diplomatieke (of consulaire) onschendbaarheid. In tegenstelling tot wat vroeger wel werd betoogd behoren zij niet tot het grondgebied van de zendstaat, maar blijft het terrein gewoon deel uitmaken van het grondgebied van de ontvangststaat. Dat betekent dat het recht van de ontvangststaat ook gewoon van toepassing is op het terrein van de zending. Echter, de diplomatieke (of consulaire) onschendbaarheid vormt een belemmering voor het oefenen van rechtsmacht op het betreffende terrein van het diplomatieke of consulaire gebouw. Om in zo een geval toch handhaving mogelijk te maken kan de ontvangststaat de zendstaat verzoeken om de onschendbaarheid op te heffen

Goed nergens in alle nieuwsberichten wordt er gesproken over zendstaat verzoeken om de onschendbaarheid op te heffen. Zendstaat is dus Rusland

Nergens wordt er vernoemd, dat alle "GROe Spionnen" en al zeker niet Rusland de Zendstaat, hun diplomatiek paspoort heeft ingetrokken. Als het niet is ingetrokken, mag de Nederlandse staat volgens het verdrag wat kenteken is in Wenen, niets doen en zelfs deze mensen weer in vrijheid stellen.

Maar wanneer wordt het een ander verhaal

Misbruik

Het gedrag van een diplomaat reflecteert op het land van afkomst. Hiervan bewust zal een diplomaat in de regel de wetten van het gastland respecteren. Echter misbruik van diplomatieke onschendbaarheid komt ook voor:

  • Verkeersboetes en belastingen worden niet altijd betaald. Hoewel sommige ambassades erop staan dat alles netjes betaald wordt zijn anderen daar minder kritisch op. In Den Haag wordt ongeveer de helft van de parkeerboetes van diplomaten niet betaald, terwijl in Londen sommige ambassades miljoenen aan onbetaalde Congestion Charge heffingen hebben openstaan.
  • Sommige banken zijn voorzichtig met het verlenen van krediet aan diplomaten, aangezien er geen manier is om terugbetaling af te dwingen.
  • Diplomatieke onschendbaarheid is gebruikt om onder aanklachten uit te komen.

In geval van overtreding van de lokale wetten kan het gastland vragen om opheffing van de diplomatieke onschendbaarheid en als deze door het zendland verleend wordt alsnog tot vervolging over gaan. Mocht deze niet verleend worden dan kan het gastland de betreffende persoon Persona non grata verklaren. Deze zal dan het gastland binnen afzienbare tijd dienen te verlaten. Als er geen vervolging in het gastland is geweest, dan kan deze alsnog plaatsvinden eenmaal terug aangekomen in de zendstaat. Vervolging door de zendstaat is echter niet verplicht. Een eventuele vervolging vindt plaats volgens de wetten en gebruiken van het land van herkomst.

De zendstaat kan de diplomatieke immuniteit bij een bepaalde diplomaat opheffen. Dit gebeurt wel eens wanneer een diplomaat een zwaar misdrijf heeft begaan dat niet gerelateerd is aan zijn diplomatieke functie (in tegenstelling tot bijvoorbeeld spionage) of getuige was van zo'n misdrijf. In het algemeen heffen zendstaten het echter niet vaak op. Diplomaten zelf kunnen geen afstand doen van hun immuniteit, tenzij in het geval van afvalligheid (defection). Anderzijds kan de zendstaat beslissen om zelf de diplomaat te vervolgen. Indien de zendstaat wél de immuniteit opheft van een bepaalde diplomaat, zal dit vaak gebeuren omdat het in het algemeen belang is om de diplomaat te vervolgen.

Zoals wij in het begin al beschreven, u zult zelf uw eigen conclusies moeten trekken naar waarheid wat geschreven wordt in de media algemeen. Wij van Nieuwsberichten probeert zoveel mogelijk met bewijsstukken te komen, zodat u duidelijk zelf kunt beoordelen of de berichtgeving in de staats media en ook de andere media de waarheid schrijven.

Qr Code
Ga naar boven