Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

klimaatplannen

Klimaatakkoord Richtlijnen zal burgers duur komen te staan

Nieuwe richtlijnen Klimaatakkoord, zal uw dagelijks bestaan doen veranderen die u absoluut niet wilt het binnentredingsrecht. Dit klimaatakkoord PDF bestand zullen wij dan ook wij dan ook plaatsen, zodat u zelf het geschreven kunt belezen over binnentredingsrecht. Maar er is nog meer wat wij u op zullen waarschuwen, wat zal veranderen zodra u op de verkeerde politieke partij een stem zult uitbrengen.

Zaterdag 14 maart 2019 23:45 uur

VVD Wiebes heeft aangegeven dat de energie rekening dit jaar 2019 niet zal verlagen, maar pas in 1-1-2020 misschien.

Eveneens is er aangegeven dat er eind april pas na de verkiezingen, dat er alsnog extra heffingen zullen worden ingevoerd op de energie rekening zoals CO2 heffing. Hieruit kunnen wij opmaken, dat de VVD wederom de kiezers blijft voorliegen. Rutte heeft er inderdaad een handje van, om bepaalde uitspraken te doen naar de bevolking voor de verkiezingen op deze manier over te halen om op hun te stemmen met een leugen.

SP, Partij voor de Dieren, PVDA en PVV hebben een motie ingediend energierekening, die door de meerdere partijen ondertekend. Groenlinks zoals D66 hebben geen motie ingediend, hieruit kunnen wij al uit opmaken dat ze met VVD samen willen regeren.

De partij Forum voor Democratie (FvD) was niet bij deze zeer belangrijke debat aanwezig, je zou toch meer verwachten van hen als ze zo op de centjes letten toch?

 

 De Nieuwe Richtlijn Klimaatakkoord

Deze waarschuwing die wij nu zullen beschrijven, komt vanuit het klimaatakkoord PDF bestand dit is een achtergrondnotitie ten behoeve van de sectortafel Gebouwde omgeving.

Wij zullen nu dan ook eerst een citaat, uit het klimaatakkoord, hieronder plaatsen.

#

Vanaf hier kunt de complete Richtlijnen Klimaatakkoord downloaden, en het geheel er in terug lezen waar wij u voor waarschuwen. DOWNLOAD PDF

Binnentredingsrecht

Goed wat betekent dit (binnentredingsrecht nu eigenlijk, zoals dat beschreven wordt in het burgerlijk wetboek van strafrecht, zie citaat hieronder

#

Deze complete informatie kunt u terug lezen vanaf hier

Belangrijke verkiezingen 20 maart

Dit zijn de meest belangrijkste verkiezingen die u ooit zult mee maken in uw leven, en dat geven wij niet zomaar aan. Hier zullen wij beschrijven over de eerste kamer, later zullen wij terug komen op klimaat verandering.

Deze verkiezingen zijn zo belangrijk om het eerder beschreven hierboven van tafel te halen. Het klimaatakkoord moet van tafel, dat als u niet uw vakantiegeld en of andere gelden op ziet gaan aan een rekening die de regering oplegt. Wat nu dat wanneer u op deze politieke partijen zult stemmen (VVD, CDA, CU, D66, GL, PvdA, SP, DENK en 50Plus), u zult net zoals alle Nederlanders per direct in financiële problemen komen. Het is dan 2 jaar wachten tot de volgende verkiezingen van de 2de kamer verkiezingen, om van politieke partij te veranderen.

Segers: coalitie maakte vorige maand al extra klimaatplannen

De vier regeringspartijen besloten begin februari al om extra klimaatmaatregelen in de steigers te zetten. Dat heeft ChristenUnie-leider Segers gezegd bij de talkshow Pauw & Jinek. En dit dat wat Dhr. Geert Wilders bedoeld, trap er niet, ze beloven alles maar zetten alle plannen door. Wij weten wat er nog meer staat te verwachten, maar dat zal na de verkiezingen bekend gemaakt worden in mei/juni. Wij kunnen al aangeven, dat er nog een verhoging eraan komt. Wees verstandig, met uw stem op welke politieke partij zult gaan stemmen.

U moet stemmen, maar waarom?

U kiest namelijk ook direct voor de, De Eerste Kamer der Staten-Generaal, kortweg Eerste Kamer of Senaat, vormt, tezamen met de Tweede Kamer, de Nederlandse Staten-Generaal. De Kamer heeft 75 zetels. De leden worden voor vier jaar gekozen door de leden van de Provinciale Staten van alle provincies en, vanaf 2019.

Het geheel betekent namelijk, dat de eerste kamer alle stukken die de 2de kamer aanbiedt aan de 1ste kamer, verworpen kan worden en of worden aangenomen zoals het klimaatakkoord. De politieke partijen die daarvoor in aanmerking komen zijn de FvD en PVV, alle andere politieke partijen stemmen in met een klimaatakkoord.

De belangrijkste aanpassingen van het kabinet:

 1. verlaging van de energiebelasting voor burgers vanaf 2020, waarom niet direct, en pas na de verkiezingen? Of waarom niet per direct, het stroom tarief verlagen?
 2. "verstandige" CO2-heffing voor bedrijven. Onverstandig, gezien dat de consument alsnog via de verkoop van producten de rekening gepresenteerd krijgt.
 3. voorkomen "oversubsidiëring" van nieuwe elektrische auto's, Accu's bevat zeer veel cadmium dat wat zeer slecht is voor het milieu
 4. meer "ondersteuning" van de tweedehandsmarkt elektrische auto's
 5. geplande verhoging van vaste lasten voor benzine-/ dieselrijders gaat niet door landbouw levert een "grotere bijdrage" in ruil voor extra geld
 6. er komt minder CO2-opslag. Die is nieuw, gezien dat in 2019 alles stop gezet was met CO2_opslag in Barendrecht, Albrandswaard, Rotterdam, Zwijndrecht, Ridderkerk. Naast dat feit is er een risico, dat het grondwater zeer zwaar verontreinigd wordt door lekkage. Er mag pas CO2 in als vooraf is bewezen dat de kans op lekkage via breuken of scheuren in de aardlagen minimaal is. Minimaal is, geeft al aan dat lekkage niet te voorkomen zal zijn. Naast dat feit, zullen alle generaties na ons, ermee opgescheept worden. Zie hier de 5 redenen waarom niet
Klimaat & Milieu

 Milieu, dat waar wij de bevolking zeer zuinig op moeten zijn, ook voor de toekomstige generatie.

We zullen en moeten daar ons sterk voor moeten maken, dat ieder die het milieu vervuilt aan te pakken met fikse boeten. Daar mag geen twijfel over ontstaan, en dat zal alleen moeten gelden voor bedrijven, maar ook voor de bevolking. Dat leidt tot legitieme vragen waar we voor gaan betalen.

 1. Welke ramp proberen we af te wenden?
 2. Wat zijn de bewijzen dat het catastrofale effect gaat plaatsvinden?
 3. Zo dat echt gebeurt, welke maatregelen passen daar het best bij?
 4. Wat zijn de alternatieven voor het gekozen energiebeleid op basis van 'renewables' ?
 5. Welke afwegingen spelen daarin mee?

Producten

Iedere gezinshuishouden, haalt de boodschappen uit de supermarkt.

Een beter begin, begint eerst bij uzelf

Wat bedoelen wij daarmee?.

Zoals wij al schreven, u haalt uw boodschappen uit de supermarkt. Na het betalen van uw boodschappen, is het u taak, om alle verpakkingen van het product af te halen en achter laten in de supermarkt.

Maar waarom dat?

Hiermee zet u al de eerste stap naar de supermarkt, dat u niet gewenst bent van extra verpakkingsmateriaal die de producent aan u mee geeft. Maar er zit nog iets anders achter dit geheel, dit is namelijk dat de supermarkt het door zal krijgen dat als iedereen zijn verpakkingsmateriaal achter laat in de supermarkt, dat zij met de bende blijft zitten en niet u.

De supermarkt, zal dan ook verplicht worden gesteld door uw actie, om de producent erop aan te spreken dat hun klanten alle verpakkingsmateriaal achter laat in de supermarkt. De producent is dan wel verplicht om hun verpakkingsmateriaal aan te passen met minder verpakkingsmateriaal.

Wat zou het voordeel zijn voor u als consument?

Door de handeling die wij als burgers uitvoeren, zijn ze dan ook verplicht om de afvalstoffenheffing te verlagen tot een minimum.

Afvalstoffenheffing zullen niet komen te vervallen, gezien dat we natuurlijk ook met andere afval te maken hebben. Zoals reclame folders, die we ook online kunnen inzien. En of u meld zich aan bij de supermarkt waar u uw boodschappen haalt. Per week krijgt u dan ook netjes een e-mail binnen met alle aanbiedingen.

Kranten

Huis aan Huis kranten zijn gratis denkt u, dat is niet het geval. U betaalt wel degelijk het huis aan huis kranten, dat u zogenaamd gratis iedere week binnen krijgt.

Dat moet u stoppen, gezien dat dit ook online te lezen valt in uw eigen dorp/stad.

U kunt natuurlijk het ook anders doen, en dat is geld krijgen van uw papier zoals kranten en reclamefolders. Eens per jaar kunt u namelijk alle reclame en kranten inleveren bij uw gemeente, dat waar u per Kg geld voor krijgt. Hiermee verdient u namelijk weer iets terug uit de rekening die u nu betaald voor uw afvalstoffenheffing.

In dit klein geheel, heeft u al kunnen lezen: “Een beter begin, begint eerst bij uzelf” en ons milieu kunt schoonhouden en geld bespaard.

Klimaat verandering.

 Over dit geheel heeft u heel veel kunnen lezen en terug gezien op sociaal media.

Voor zoals tegenstanders, ze worden het maar niet eens met elkaar. Nu de vraag waarom niet, hoe kan het dat veel mensen geloven dat er een klimaatverandering plaats vindt?

Er moet iets zijn bij deze groep mensen die daadwerkelijk gelooft in klimaatverandering, waar de tegenstanders niet naar vragen bij de voorstanders. De voorstanders zijn heilig ervan overtuigd, dat de mens het klimaat veranderd, en dan liever hun stem uit zullen brengen op de volgende politieke partijen die ook voorstanders zijn voor het klimaat akkoord.

(VVD, CDA, CU, D66, GL, PvdA, SP, DENK en 50Plus), u zult net zoals alle Nederlanders per direct in financiële problemen komen. Het is dan 2 jaar wachten tot de volgende verkiezingen van de 2de kamer verkiezingen, om van politieke partij te veranderen.

Persoonlijke notie beheerder

Er is absoluut geen klimaatverandering die door de mens wordt veroorzaakt. De plannen die er nu liggen bij de politieke partijen (VVD, CDA, CU, D66, GL, PvdA, SP, DENK en 50Plus) is een politiek gerichte campagne om de verkiezingen te kunnen winnen.

Naast dat feit, dat er voldoende geld binnenkomt voor dat waar zij het nodig zullen hebben in de toekomst. In een laatste Tweet van Donald Trump, geeft al duidelijk te kennen dat hij nu wel correct is geïnformeerd, en dat het geheel op de grootste fraude schandaal in de geschiedenis.(zie foto)

#

Patrick Moore, Kees de Lange, Fred Udo en Judith Curry

Hierbij zullen wij diverse linken zoals video’s plaatsen, Kees de Lange, Fred Udo en Judith Curry. U zult moeten kijken dat wat deze mensen aan universitaire opleidingen hebben behaald.

1. https://nl.wikipedia.org/wiki/Kees_de_Lange

Prof. Dr. C.A. (Kees) de Lange studeerde wis-, natuur- en sterrenkunde aan de UvA en promoveerde in de Theoretische Chemie in Bristol, UK. Hij is emeritus hoogleraar fysische chemie en chemische fysica aan zowel de UvA als de VU. Zijn research betreft atmosferische chemie en fysica, en magnetische resonantie, alsmede het ontwikkelen van complexe fysische modellen. Zijn onderzoek is vastgelegd in enige honderden publicaties. Hij is tot op de huidige dag actief in wetenschappelijk onderzoek. In de periode 2011-2015 was hij als een van de zeer weinige bèta’s lid van de Eerste Kamer.

3.       Fred Udo

4.       Dr. Judith Curry

Klimaatverandering: wat zeggen wetenschappers?

Vanaf tijdlijn 2:54:00 Dr. Judith Curry video

Fred Udo video

Stem Peilingen & Stemwijzer

Laten wij eerst beginnen met “stemwijzer” om u daarin duidelijk te maken dat dit juist bedoeld is voor mensen die twijfelen waarop te stemmen.

Mensen die twijfelen waarop te stemmen, zijn beïnvloedbaar. U laat nu een computer net zoals dit gebeurd bij het “IPCC — Intergovernmental Panel on Climate Change”. Dat wat u als burger moet weten is, dat het dus manipulatief wordt beïnvloed. U wordt dus iets voorgeschoteld die herhaaldelijk lijd naar de grootste politieke partij.

Om een voorbeeld te geven hoe manipulatief en bedrieglijk het kan zijn, zullen wij hier aantonen in de volgende grafieken van “stem Peilingen

#

#

Tweede set grafieken, welke is echt en welke niet?

#

#

Dat wanneer u niet weet, dat waar dit te controleren, valt u per direct in het bedrog van “stem Peilingen”. U als burger gaat ervan uit, dat de hoogste grafiek de doorslag zal geven waar u op moet stemmen.

Mensen die weten dat waar deze informatie vandaan te halen zijn, kunnen hieronder in onze reactie systeem geen antwoord geven welke echt is of vals

Industrie teveel ontzien van belastingen klimaatplannen

Het kabinet (VVD, CDA, CU, D66, GL, PvdA, SP, DENK en 50Plus), willen dat het industriële bedrijfsleven te weinig mee betaald aan klimaatplannen.

Ik val dan per direct in huis met het volgende dat waar aandacht aan geschonken moet worden.

Ik heb een product gemaakt, totale kosten € 10, - , zodra het kabinet mij zal gaan belasten met hun klimaatplannen, ik zal dat doorberekenen aan de afnemer/klant.

De € 10, -die u eerst betaalde wordt dan € 15, - voor het zelfde product.

De reden dat ik namelijk net zoals vele andere industriële bedrijven geen verlies willen draaien maar winst. zelfs het bedrijfsleven ziet tegen de klimaatplannen op van het kabinet. Zo ook vele andere landen waar dit te spraken is over klimaat akkoord, is de bevolking ook niet eens met de plannen over klimaat.

Met andere woorden, wordt de consument met een omleiding misleid en alsnog de rekening voor welk product dan ook, mee betaald aan de klimaatplannen.

Stempotlood?

Iedereen gaat ervan uit, dat men alleen met een stempotlood mag stemmen die in het stem lokaal aanwezig is. Meer informatie over stempotlood

Dit laatste is absoluut niet het geval, u kunt hier de informatie vandaan halen, dat waar beschreven staat dat ook met rode pen, en viltstift gestemd mag worden. De reden dat wij dit in de aandacht brengen, heeft te maken met de stem fraude tijdens de 2 kamer verkiezingen.

 stempotlood

Wat gaat er meer veranderen voor u

De EU planning is als volgt, en dat wordt een lijstje

 1. Vingerafdrukken overgedragen aan diverse landen
 2. Soevereiniteit weg
 3. De Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (afgekort; UVRM) wordt afgenomen over 9 maanden, tijdens in werking stelling van het Verdrag Van Lissabon.
 4. Persoonsgegevens (PNR) overgedragen aan diverse landen
 5. Pinautomaten uit straatbeeld, u heb dan geen macht meet onder geld in portemonnee.
 6. Geen inspraak meer, in beslissingen wat het kabinet besluit.
 7. Petities, zullen niet meer worden aangenomen door het kabinet dat waar u op tegen bent.
 8. Recht op pro deo advocaat, komt ook te vervallen.
 9. Uw recht van spreken, zal worden gecensureerd worden.
 10. Klimaatakkoord, zal ook als u er niet mee eens zijn, doorgedrukt worden.
 11. DNA afname, ook al heeft u geen misdaad gepleegd zoals moord, verkrachting en of lichamelijk geweld gepleegd, zult u nu nog via de rechtsgang kunnen afdwingen. Straks niet meer.
 12. Internet toegang, straks alleen toegang via uw DiGiD en of oog scan
 13. Betalen in supermarkt zoals Lidl kan straks per oog scan, pinpas en vingerafdruk. Albert Heijn, zal straks ook alleen nog per pin pas gaan.
 14. Puntensysteem via gezicht herkenning, welke vorm dat zal aannemen in Nederland is nog niet bekend.
 15. EU leger, voor wie de burgers zoals in Frankrijk om de bevolking te onderdrukken?

Dit is nog maar een kleine greep dat wat er gaat veranderen in Nederland/EU, het is dus nu van groot belang dat u uw stem uit brengt. Doet u niets, dan zal het kabinet geen rem meer hebben, om alles door te voeren wat ze al van plan waren.

 

Het is wel zo, welke keuze u dan ook maakt bij de aankomende verkiezingen, zult u niet moeten denken aan dat wat u verdient om de rekening van de door de politieke partijen zullen doorbereken aan u. Denk ook aan u mede mens en de generatie die volgen, die dat niet kunnen betalen. Naast dat feit, kunnen wij garanderen, dat over enkele jaren de waarheid naar voren zal komen dat het inderdaad een complete “HOAX” is het klimaat verandering.

 

 

Qr Code
Ga naar boven