Uitleg: Close encounter

Close encounter

Wat betekend het woord UFO & Close encounter?

Unidentified flying object (afgekort: ufo) is de Engelstalige benaming voor (ongeïdentificeerd vliegend voorwerp), waarmee elk in de lucht waargenomen fenomeen wordt bedoeld waarvan de aard niet kan worden vastgesteld. De term werd eind 1949 door de Amerikaanse luchtmacht geïntroduceerd in Project Grudge, de voorloper van Project Blue Book, om te verwijzen naar een aparte klasse van waarnemingen die chronisch onverklaarbaar bleven.

Het onderzoek van ufo waarnemingen wordt ufologie genoemd. De meeste ufo's blijken later normale natuurverschijnselen of kunstlicht zoals lampen te zijn. Dit laatste mag dan wel correct zijn dat de meeste normale natuurverschijnselen of kunstlicht zoals lampen, het is echter wel een feit dat er inderdaad buitenaardse leven en ufo bestaan. Alsnog blijven ze ontkennen in alle toonaarde, om te voorkomen om mensen angst aan te jagen dat wij toch niet de enige levende wezens zijn in deze grote universum. Dit geheel krijgt nog een heel ander staartje, hierover zullen wij in diverse Nieuws Feiten worden beschreven.

Waarnemingen van ufo's

Wij kunnen deze waarnemingen onderdelen in drie groepen.

  • Veel mensen hebben er nog nooit van gehoord dat wat een UFO is, en of dat ze er één hebben gezien.
  • Veel mensen ontkennen dit te hebben gezien, en of dat ze dit zelf niet kenbaar willen maken naar andere.
  • Veel mensen hebben en of denken dat ze een ufo hebben gezien.

Uitleg

Een ufo is dus een (ongeïdentificeerd vliegend voorwerp),wat men ziet maar dus niet kan plaatsen wat het is. Echter, wordt in alle toonaarde verzwegen dat een ufo niet bestaat. Natuurlijk bestaan een ufo wel, omdat het namelijk iets is ongeïdentificeerd vliegend voorwerp. dat we dus niet herkennen wat voor soorrt voorwerp het is. De assosatie met Object/ufo  heeft totaal nog niets te makenmet buitenaards leven E.T. the Extra-Terrestrial, dat is een ander onderwerp. Maar toch heeft in regelmaat een ufo wel degelijk te maken met een E.T. the Extra-Terrestrial (buitenaards leven) in dit geheel.

Als schrijver van deze website, is er wel degelijk E.T. the Extra-Terrestrial & ufo's in onze solar stelsel aanwezig. Echter zelf heb ik zelf nooit persoonlijk een E.T. the Extra-Terrestrial contact gehad en of fysiek gezien. Wat ik wel kan beamen, dat ik diverse malen een buitenaardse ufo (object) heb gezien. En dat waren geen satellieten, ISS, Meteoren zwermen, meteorenstormen,  Thaise lampion of sterrenregens. Ook deze waarnemingen is in regelmaat ook te zien via de Nasa - ISS live beelden van de aarde camera's die gemonteerd zijn op de ISS. Uit die conclusie, kan ik zelf definitief aangeven dat er wel degelijk buitenaards leven bestaat. En daar krijgen wij als mensen volgens vele artikelen in 2015 wel degelijk fysiek te maken met buitenaardse. In onze artikel (Aliens geven Amerika ultimatum) is in detail beschreven wat en waarom de ultimatum is gegeven.

close encounter

In de ufologie , een close encounter is een gebeurtenis waarin een persoon getuigen van een ongeïdentificeerd vliegend object . Deze terminologie en het classificatiesysteem daarachter werd gestart door astronoom en UFO-onderzoeker J. Allen Hynek , en werd voor het eerst voorgesteld in zijn 1972 boek The UFO Experience: Een wetenschappelijk onderzoek. Hij introduceerde de eerste drie soorten ontmoetingen; meer subtypen van close encounters werden later toegevoegd door anderen, maar deze extra categorieën worden niet universeel geaccepteerd door UFO-onderzoekers, vooral omdat ze afwijken van de wetenschappelijke nauwkeurigheid die Hynek gericht op ufologie te brengen.

Waarnemingen meer dan 500 voet (150 m) van de getuige worden geclassificeerd als "Daylight Discs," "Nocturnal Lights," of "Radar/Visuele rapporten." Waarnemingen binnen ongeveer 500 voet zijn onderverdeeld worden als verschillende soorten van "close encounter . ' Hynek en anderen stelde een geclaimde close encounter moet gebeuren binnen ongeveer 500 meter tot sterk verminderen of de mogelijkheid van misidentifying conventionele vliegtuigen of andere bekende verschijnselen te elimineren.

Hynek bedacht een zesvoudige indeling voor UFO-waarnemingen: Ze zijn gerangschikt volgens toenemende nabijheid.

Nachtelijke Lights

Lichten in de nachtelijke hemel.

Daglicht Discs

UFO's gezien in de dag, in het algemeen met schijfvormige of ovale vormen.

Radar-Visual

UFO-meldingen die lijken te radar bevestiging hebben. Hoewel schijnbaar om harder bewijs van de fysische werkelijkheid te bieden, de grillen van radar propagatie maken vaak de tenaamstelling dubbelzinnig.

Close Encounters van de eerste soort

Visuele waarnemingen van een ongeïdentificeerd vliegend object schijnbaar minder dan 500 meter afstand, dat een aanzienlijke hoekige extensie en grote details te zien zijn.

Close Encounters van de tweede soort

Een UFO evenement waarbij een fysiek effect wordt beweerd. Dit kan storingen in de werking van een voertuig of een elektronisch apparaat te zijn; dieren reageren; een fysiologisch effect, zoals verlamming of warmte en ongemak in de getuigen; of een fysieke sporen zoals indrukken in de grond, verschroeide of anderszins aangetaste planten, of een chemische spoor.

Close Encounters of the Third Kind

UFO ontmoetingen waarin een geanimeerde schepsel aanwezig is. Deze omvatten mensachtigen, robots, en mensen die lijken te inzittenden of de piloten van een UFO te zijn.

Bloecher subtypes

De UFO-onderzoeker Ted Bloecher voorgestelde zes subtypes voor de Close Encounters of the Third Kind in de schaal van de Hynek's.

    A: Een entiteit wordt alleen waargenomen in de UFO.
    B: Een entiteit wordt waargenomen binnen en buiten de UFO.
    C: Een entiteit wordt waargenomen in de buurt van een UFO, maar niet in of uit gaan.
    D: Een entiteit wordt waargenomen. Nr UFO worden gezien door de waarnemer, maar UFO is waargenomen in het gebied op ongeveer hetzelfde tijdstip.
    E: Een entiteit wordt waargenomen, maar geen UFO's zijn gezien en geen UFO-activiteit is gemeld in het gebied op dat moment.
    F: Nee entiteit of UFO's worden waargenomen, maar het onderwerp ervaart een soort van "intelligente communicatie".

Subtypen D, E en F kunnen los van de UFO fenomeen.

Uitbreidingen van schaal Hynek's

Close Encounters van de vierde soort

Een UFO evenement waarbij een mens wordt ontvoerd door een UFO of de inzittenden. Dit type werd niet opgenomen in de originele close encounters schaal Hynek's.

Hynek's vroegere medewerker Jacques Vallee betoogd in het Journal of Scientific Exploration dat een CE4 mogen worden omschreven als "gevallen waarin getuigen kende een transformatie van hun realiteitszin", zodat ook niet-ontvoering gevallen omvatten waarin absurde, hallucinante of droomachtige gebeurtenissen zijn geassocieerd met UFO-ontmoetingen.

Close Encounters van de vijfde soort

Een UFO geval dat directe communicatie tussen aliens en mensen betrokken zijn. Dit soort close encounter werd genoemd door Steven M. Greer 's CSETI groep en worden beschreven als bilaterale contacten ervaringen door bewuste, vrijwillige en proactieve-menselijke geïnitieerd coöperatieve communicatie met buitenaardse intelligentie .

Close Encounters van de Zesde soort
De dood van een mens of dieren door een UFO.
Close Encounters van de zevende soort

De creatie van een mens/alien hybride, hetzij door geslachtelijke voortplanting of door kunstmatige wetenschappelijke methoden.

Wijzig uw voorkeuren

© 2021 Nieuwsberichten nieuws. Alle rechten voorbehouden. Nieuwsberichten® en het bijbehorende logo zijn federaal geregistreerde handelsmerken van Nieuwsberichten, en andere handelsmerken die hierin worden gebruikt, zijn eigendom van en kunnen worden geregistreerd door hun respectieve eigenaren.
Free Joomla! templates by Engine Templates