Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

New York City

Auto ramt in de menigte in New York City: 1 dood, 3 gewond

De politie is op zoek naar de chauffeur van een witte sedan die naar verluidt meerdere mensen in New York heeft getroffen en vervolgens de scène is ontvlucht. LEES VERDER 

 

Een auto is rond 4:45 uur in een menigte geramd buiten een water pijp bar in het Queens-gebied van New York City, waarbij minstens één werd gedood en drie mensen gewond raakten, meldt het AP-persbureau.

De redenen achter het incident zijn nog onbekend, omdat de zoektocht naar de verdachte die naar verluidt een witte Hyundai Sonata bestuurde, momenteel aan de gang is. De politiediensten onderzoeken de details.

Volg de live-feed van Sputnik uit New York City voor meer informatie.

Volgens een detective van NYPD, zoals geciteerd door AP, wordt het incident niet als een terreurdaad beschouwd. De aanval zou echter opzettelijk kunnen zijn toen het een geschil en een vermeende steekaanval volgde.

De NY Daily News heeft een getuige van het ongeluk genoemd als te zeggen dat er een paar dagen voor de aanval een vechtgroep was.

"De lichamen gingen vliegen, de auto ging echt snel, minstens 50 mijl per uur op het trottoir," vertelde hij de uitlaat.

De politie van New York heeft nog geen officieel commentaar gegeven op het incident.

Qr Code
Ga naar boven