Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Bevolking

Bevolking mag nu echt bang worden

De afgelopen jaar is er heel wat gaande op aarde, wat steeds meer vormen begint aan te nemen. Bevolking mag nu echt bang worden door vele veranderingen die plaats vinden over de gehele wereld.

Grote Geologische beweging in Ontario Canada - methaangas Geiser barst uit de grond

De oorzaak lopen uiteen, er zijn aanwezigen die wij niet mogen weten. Het mag nu wel duidelijk zijn, dat er veel aardbevingen, vulkaan uitbarstingen en temperatuur aan het toenemen zijn. Mensen er is helemaal niets aan de hand op de Aarde, geen zorgen maken Heel bizar.

Een grote uitbarsting van de natuur voorkomend methaan opgetreden in Lambton Shores, Ontario Canada, gelegen op ongeveer 80 mijl ten noordoosten van Detroit in de buurt van de Michigan grens langs de oevers van Lake Huron.

Verschijnen meer als een gewelddadige uitbarsting van de geiser in Yellowstone super-vulkaan, deze grote uitstoot van methaan gevangen locals off guard - want dit is niet 'normaal' met alle middelen.

Ambtenaren zeggen dat dit een 'natuurlijke' barsten van gas uit de grond, en een lokale noodtoestand hebben uitgegeven - waarschuwt mensen om uit de buurt te houden.

Methaan uitbarstingen zijn een worst case scenario volgens professionals zoals de Arctic Methaan Emergency Group (AMEG).

Wetenschappers hebben gewaarschuwd dat we zouden beginnen met het zien van dit soort uitstoot van methaan in sub-toendra gebieden nu dat de Post Glacial Rebound Effect neemt greep in alle ernst.

"Indian Hills golfbaan medewerkers hebben een update geplaatst met betrekking tot de uitbarsting van aardgas deze week. Eerder deze week de cursus werd afgesloten omdat natuurlijk voorkomende gassen had waargenomen wordt vrijgelaten uit de grond in een gelokaliseerd gebied van de golfbaan. Er blijft geen risico voor het publiek buitenkant van de site.

De monitoring en het testen zal blijven. De gedeclareerde gelokaliseerde noodtoestand blijft van kracht. "Hier is ons begrip op dit moment. We kunnen niet iedereen op de golfbaan maken totdat we weten dat de situatie stabiel is en er geen gas lekt uit de grond. We hebben alle benodigde onderzoeken en tests rij plaats te vinden vandaag, morgen en in het weekend en in het begin van volgende week. We hopen te heropenen volgend weekend en moet in staat zijn om duidelijke antwoorden op precies wat er gebeurd te hebben."

Met ingang van 10 uur op vrijdag dingen zoekt bijna normaal dat is waardoor wij verdere tests dat de veiligheid van het publiek zal zorgen doen.

Bedankt voor ieders begrip van de situatie. "Lambton Shores Wethouder Cook verklaarde:" De gemeente is verder te werken met de Ketel en Stony Point First Nation, als de eigenaren van de golfbaan in samenwerking met deskundigen op dit gebied. "Inwoners worden gevraagd om weg te blijven van de directe omgeving tot geadviseerd dat de situatie is opgelost.

Noordpool Alaska tropische temperaturen

We spreken hier dus daadwerkelijk over de Noordpool Alaska, zie de bizarre foto hieronder

De temperatuur die hierboven word aangegeven is in Fahrenheit die we hier dan ook zullen omzetten naar ºC

Het is dus warmer op de noordpool van Alaska dan hier in Nederland of we kunnen beter aangeven Europa 30.55556ºC

We zijn er nog niet, gezien dat ook net een artikel hebben geplaatst over Vulkaan Mount Bulusan 4 uitbarsting die ook weer actiever begint te worden.

Aardbevingen

Na de Solar uitbarsting eergisteren, namen de aardbevingen ook weer toe op diverse plaatsen op de wereld.

Chilli aardbeving

Gisteren: 6.4 magnitude aardbeving in de buurt van Talcahuano, Bio-Bio, Chili

Amerika aardbevingen

Aardbeving in Californië, Verenigde Staten nemen ook toe de laatste weken. Momenteel is er al een aardbeving geregistreerd van 2.6 magnitude.

En de aardbevingen in Yellowstone Park nemen ook weer toe, zie lijst hieronder

7 days ago 1.5 magnitude, 3 km depth Yellowstone Nat. Park, Wyoming
7 days ago 1.8 magnitude, 3 km depth Yellowstone Nat. Park, Wyoming
7 days ago 2.4 magnitude, 4 km depth Yellowstone Nat. Park, Wyoming
9 days ago 1.6 magnitude, 5 km depth Yellowstone Nat. Park, Wyoming
10 days ago 1.5 magnitude, 7 km depth Yellowstone Nat. Park, Montana
19 days ago 1.7 magnitude, 13 km depth Yellowstone Nat. Park, Montana
21 days ago 1.6 magnitude, 5 km depth Yellowstone Nat. Park, Wyoming

Alaska

Heeft de laatste weken behoorlijk last van regen, onweer, en aardbevingen. Hierover worden we in de aankomende weken meer van op de hoogte gehouden.

Vulkanen Amerika

Ook in Amerika staan twee vulkanen ook op uitbarsten, hierover hebben wij nog niet binnen gekregen hoe momenteel de staat is van deze twe vulkanen.

Sinabung vulkaan Indonesië

Pyroclastische stromen Uitbarstingen Op Sinabung vulkaan Indonesië 19 juni 2015

Vulkanische activiteit rond de wereld blijft escaleren op juni 2015!
Wetende dat vulkaanuitbarstingen staan bekend om massa-extinctie gebeurtenissen in het verleden, deze recente en dramatische toename in vulkanische uitbarstingen.

En langs het Amerikaanse continent, de dingen zijn niet in rust:

The Cleveland Vulkaan in Alaska groeit weer onrustig, maar het betekent niet dat het zal uitbarsten in de komende dagen. De regio rond de vulkaan Pacaya in Guatemala ervaart een toename van seismische activiteit waarschijnlijk voorspellen de volgende uitbarsting crisis in de regio. de activiteit van de vulkaan Popocatepetl in de buurt van Mexico-Stad wordt steeds groter. Alleen op 17 juni 2015 zijn 83 uitwasemingen gemeld. Geel alert!

Bovendien Vulkaan Cotopaxi in Ecuador onder wit alert. Een gewelddadige uitbarsting is echter verwaarloosdbaar.

Vulkaan barst in Japan, spuwt pluim van as en rook in de lucht

2015/05/01 - vulkaan barst OFF west kust van Oregon + buurt Vulkanische pluimen zien op Satelliet!

2015/02/27 - New Island Groeien in Japan - vulkaanuitbarstingen op Nishinoshima

2015/03/04 - MASSIVE uitbarstingen in Japan - Sakurajima Vulkaan blaast haar top af

2015/05/21 - Global Earthquake Forecast - Vulkanische onrust zien op WESTKUST

1. Duizenden tonijn krabben zijn de stranden van San Diego Bay binnengevallen.

Ze geven de schuld aan 'El Niño' Yeaa right, elk jaar is er een 'El Niño' dit is dus complete onzin verhaal, er is totaal wat anders aan de hand op de Aarde. Dit is ook de reden dat wij vandaag zeer veel aandacht aan dit aspect laten zien.

2. 55 dolfijnen en 4 zeeleeuwen dood gevonden in Baja California. Onbekende doodsoorzaak.

55 dolfijnen en 4 zeeleeuwen dood gevonden in Baja California. Onbekende doodsoorzaak

Overblijfselen van 55 dolfijnen en vier zeeleeuwen zijn gevonden verspreid over 124 kilometer op een strand in Baja California. De oorzaak van de dood onbekend.

De dieren hebben geen snijwonden of wonden. Visnetten, haken of vingerafdrukken ontbreken. Volgens de eerste onderzoeken, had ongeveer 22 dolfijnen al overleden ongeveer 20 dagen geleden. De dood van de overige dieren werd geëvalueerd op ongeveer vijf dagen

Twee nieuwe gigantische scheuren

Twee nieuwe gigantische scheuren - 160 en 360 meter -Heb verscheen in de buurt van Ángeles de Nextipac in Guadalajara.
De noodtoestand is uitgeroepen en 11 woningen zijn geëvacueerd.

Sinkhole

Sinkhole schade twee voertuigen in Bethesda, Maryland

Nepal aardbeving

We horen weinig over Nepal de laatste 3 weken, echter zoals de meest hebben kunnen zien op de website van Nieuws en Feiten Nepal Aardbevingen zit men dat er alsnog aardig wat zwaardere aardbevingen plaats vinden.

CERN in Zwitserland

Afgelopen week werd CERN "testen" gestopt, hij heeft dus de laatste dagen niet in gebruik genomen. Tot eergisteren ging CERN weer in bedrijf gezet, nu hebben wij al aardig wat achtergrond informatie over de daadwerkelijk werking van CERN.

CERN, werkt als een spoel, zie foto hieronder

Een spoel is gelijk aan een magneet, echter een spoel kan men het magnetische veld verleggen of verlengen. Zoals ook op de foto te zien is, ziet men een Noord pool zoals een Zuid pool.

Nu zal men denken wat heeft dit alles van CERN nou te maken met de gebeurtenissen die momenteel op aarde gebeuren. Nou het zit wat gecompliceerder in elkaar dan we denken, en alsnog kan dit makkelijk uitgelegd worden.

Hoe simpel kunnen we dit uitleggen, zie plaatje hieronder

noord pool en zuid pool magnetische veld aarde

Goed we weten nu dat de aarde ook net zoals de spoel een Noord poll heeft zoals een Zuid pool.

Nu gaan wij een stapje verder met CERN, CERN ligt in Zwitserland zoals te zien is op de volgende foto hieronder.

Waarom is CERN daar neergezet?

Goed we weten dat een spoel zoals de aarde een magnetische veld heeft, en CERN is exact op die plaats in Zwitserland geplaatst waar onze aardmagnetische veld weer terug gaat de aarde in. CERN zorgt ervoor dat het magnetische veld wordt verlengt, met andere woorde de aardmagnetische veld word verlengt door CERN. En dat blijft niet zonder gevolgen zoals wij al eerder hebben gemerkt toen CERN off line ging, en weer opstarte. Meerdere malen nadat CERN opstarte, gebeurde er vreemd genoeg op de aarde rare dingen zoals aardbevingen, vulkaan uitbarstingen en zo zijn er nog een aantal andere voorgevallen die CERN blijkbaar veroorzaakt.

Zon uitbarstingen

Spectaculaire zonne-explosie op 18 juni 2015 - Resulterend CME zal missen Aarde.

Op 18 juni 2015, een spectaculaire explosie deed zich voor op de zon. De krachtige CME geïnduceerde zullen echter onze planeet niet bereiken. Beter op deze manier!

Hoge-breedtegraad hemel watchers moeten alert voor aurora vanavond en morgenavond zijn. Een CME wordt verwacht dat het magnetische veld van de aarde raakte tijdens de vroege uren van 22 juni, gevolgd door een tweede CME minder dan 24 uur later. NOAA voorspellers schatten een 65% kans op polaire geomagnetische stormen op 22-23 juni.

Ander optie gaande

Wat is gewoon onduidelijk, we kunnen er maar niet achter komen wat er is veranderd in de ruimte. In de ruimte is iets veranderd waardoor de temperatuur hier op aarde hoger aan het worden is op aarde. Naast dat feit, ook meer vulkaan uitbarstingen, zoals aardbevingen die in de afgelopen maanden aan het toenemen zijn.

Goed laten we daar nog eens over hebben om iedereen tevreden houden in dat gene wat ze willen geloven.

Nibiru of hoe andere het weer willen noemen Planeet X, die aan het naderen is, zonder dat er daadwerkelijk bewijs voor aanwezig is zoals coördinaten.

Nog een andere optie, Asteroïde waar we ook eerder uitgebreid over hebben gehad Asteroïde (2014 HQ124) 24 september 2015 kan er eventueel ermee te maken hebben. Door het naderen van deze astroiede zou eventueel de magnetiche veld van de zon zoals van de aarde verstoren, hier kunnen wij absoluut geen uitsluitsel geven of dat het geval zal zijn.

Het mag wel duidelijk zijn dat er iets aan de hand is in de ruimte wat we gewoon niet weten, er is iets veranderd.

Vreemde geluiden in de lucht

vreemde-geluiden-sky-nagano-japan-juni-2015

Veemd geluid hoorde in Batangas, Filippijnen op 4 juni om 15:00

Vreemd geluid in de lucht Arizona 6/1/15

Vreemde geluiden opgenomen op ondergrond Acatzingo, Puebla - 29/05/2015

Qr Code
Ga naar boven