Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

ship

De Lichaam chips, straks verplicht

Een microchip-implantaat is gebaseerd op radio frequentie identificatie (RFID). Hij wordt verpakt in een omhulsel van silicaatglas en geïmplanteerd in het menselijk lichaam.

Dit soort onderhuidse implantaten kunnen worden gebruikt voor het opslaan van informatie in de vorm van contactgegevens en gegevens over persoonlijke identiteit, medische geschiedenis en medicatie.

Ethische vraagstukken

De implantatie van microchips in mensen heeft nieuwe ethische discussies teweeggebracht op professionele fora, bij mensenrechtenorganisaties, regeringen en religieuze groeperingen. In 2007 publiceerde de raad voor ethische en justitiële zaken van de American Medical Association een rapport waarin gesteld werd dat geïmplanteerde chips een bedreiging vormen voor de privacy van mensen, omdat er geen zekerheid is dat de informatie op de chip op een degelijke manier beschermd wordt, en omdat er gezondheidsrisico's zijn.

Mogelijke problemen Cancer

In een zelf-gepubliceerd rapport anti-RFID pleitbezorger Katherine Albrecht , die verwijst naar de RFID-apparaten als 'spion chips", citeert veterinaire en toxicologische studies uit 1996-2006 uitgevoerd die lab knaagdieren geïnjecteerd met microchips als incidenteel onderdeel van gevonden on gerelateerde experimenten en honden geïmplanteerd met identificatie microchips soms ontwikkeld kankergezwellen op de injectieplaats ( onderhuidse sarcomen ) als bewijs van een mens implantatie risico. Echter, de link tussen buitenlands lichaam ontstaan ​​van tumoren in proefdieren en implantatie bij de mens is in het openbaar geweest weerlegd als onjuist en misleidend en auteur van het rapport heeft genomen om taak dan "provocerend" taal "niet gebaseerd op wetenschappelijke feiten". Vooral, geen van de studies aangehaald die specifiek uiteengezet aan het risico op kanker van geïmplanteerde onderzoeken microchips en dus geen enkele studie had een controlegroep van dieren die niet kreeg ingeplant. Aangezien de problematiek verdient verder onderzoek wordt beschouwd een van de genoemde studies gewaarschuwd "Blind sprongen van de detectie van tumoren voor het voorspellen van risico volksgezondheid wordt vermeden".

Andere medische complicaties

Volgens de FDA, de implantatie van de VeriChip vormt mogelijke medische nadelen. Elektrische gevaren, magnetic resonance imaging (MRI) incompatibiliteit, bijwerking weefsel, en migratie van de geïmplanteerde transponder zijn slechts een paar van de mogelijke risico's verbonden aan de Verichip ID implantaat, volgens een 12 oktober 2004 brief van de FDA.

Volgens de FDA Primer op Medical Device Interacties met Magnetic Resonance Imaging Systems, "elektrische stromen kan worden opgewekt in geleidende metalen implantaten die potentieel ernstige brandwonden patiënt kan veroorzaken."

Wanneer de MythBusters tv-show, in aflevering 18 van het seizoen 2005, Myth Evolution, getest microchip implantaat in een MRI machine noch proefpersoon vertoonde geen tekenen van pijn. Aangezien MRI machines zijn in verschillende concentraties, is het mogelijk dat hogere energie uitzendende MRI machines problematischer zijn. Het model en merk van de chip van invloed kunnen zijn mogelijke uitkomsten als goed.

Voordelen van Lichaam Chip

Bij een eventueel ongeluk of ramp die in het dagelijks leven voorkomt, geeft het voor een arts of ziekenhuis personeel direct uw medische dossier in te zien om u verder te helpen. Bij rampen waar veel slachtoffers zijn gevallen, geeft dit sneller de mogelijkheid om mensen te identificeren wanneer en lichaam chips aanwezig is. In Nederland hebben wij niet de lichaam chips, echter wel een (EPD) Elektronisch patiëntendossier. Een EPD-systeem bevat strikt medische patiëntengegevens afkomstig van één enkele organisatie (of organisatiedeel), zoals een ziekenhuis. Ter vergelijking: een ZIS ofwel Ziekenhuis Informatiesysteem bevat administratieve en financiële patiëntgegevens.

Het landelijke EPD is geheel iets anders. Verwarrend is dat ook hiervoor de naam "EPD" is gebruikt. VWS wilde een volledige en sluitende EPD; "Het EPD". Er is dus geen spraken van een lichaam chip in het lichaam, zoals dit in Amerika wel de bedoeling is.

Gerelateerde Artikelen
 1. Miljoenen mensen dood door ontbrekende schakel (1)

 2. Swarm onthult wijzigen Magnetism Aarde (2)
 3. Ondergrondse bunkers in Amerika (3)
 4. Lichaam chips (4)
 5. Militaire oefeningen Amerika JADE HELM (5)
 6. Fema centers in Amerika (6)
 7. Boxcar ketenen (7)
 8. Doodskist (grafkelders) (8)
 9. Observatie Satelliet DSCOVR (9)
 10. Algemene Waarschuwing Wereld Bevolking & Amerika (10)
 11. Daadwerkelijke reden van Jade Helm( 11)
 12. Daadwerkelijke FEMA centra( 12)
 13. Daadwerkelijk Gebruik Doodskisten (13)
 14. Daadwerkelijk Gebruik Ondergrondse Bunkers.(14)
 15. De afsluiting van dit artike (15)
Qr Code
Ga naar boven