Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ontbrekende, Schakel

De Ontbrekende Schakel

De "Ontbrekende Schakel" gevonden, van diverse voorbereidingen die plaats vinden in Amerika en buitenland. nieuwsberichten, heeft contact gezocht met diverse mensen in Amerika, om er zeker ervan te zijn dat de informatie klopt. Naast dat feit, zullen we dit artikel opsplitsen in delen, gezien de hoeveelheid informatie

Wij van nieuwsberichten hebben een moeilijke beslissing te maken, en dat betreft dit artikel wel of niet te plaatsen. De informatie klopt, de bewijzen ook, en de stappen die ondernomen worden ook. Alleen miste wij de ontbrekende schakel die er twee werden. Nu dat beide ontbrekende linken zijn uitgezocht, is en blijft deze publicatie heel moeilijk. We weten dat wat er gaat gebeuren, we weten hoe het zal aflopen. Dan de beslissing maken om dit wel of niet tegen iedereen die hier op deze aarde leeft, te waarschuwen of niet. Wat heeft het voor nut, om mensen te waarschuwen, omdat de kans van overleven heel misschien 5% bedraagt.

Ook al zou dit artikel ons ongeloofwaardig maken, dan is dat maar zo. Echter we hebben wel de mensen gewaarschuwd om iets te ondernemen of niet. En dit geld ook voor dit artikel, of het wilt geloven of niet. De keuze is aan ieder van u. Wij hebben dan ook besloten met veel moeite en tegen zin, om dit artikel wel te plaatsen.

Voor de duidelijkheid, Nieuwsberichten is een onderzoek begonnen omdat iedereen niet wist wat er allemaal in hun land gebeurde. Op YouTube, staat het vol met video's over alle onderwerpen die wij hier zullen beschrijven. Tot heden is niemand er achter gekomen waarom, alle voorbereidingen in de wereld wordt ondernomen. Eindelijk na zeer veel onderzoek lag het al voor ons op de tafel, Nieuwsberichten heeft er zelfs een artikel over geschreven. De doorslag kwam, toen DSCOVR werd gelanceert. De persoon die eerder met ons contact had opgenomen, had ons al gewaarschuwd. Nu kon de persoon in kwestie voor een 100% aangeven dat de ontbrekende schakels gevonden zijn die wij hier zullen beschrijven.

Hoofd onderwerpen;

 • Serieuze Dreiging Super Solar Storm (CME)

 • SWARM het ontbrekende schakel
 • DSCOVR Het ontbreken schakel
 • Eventuele WO III

Nieuwsberichten | Dit artikel zal per onderdeel de informatie beschrijven.Hiermee ben u als lezer op de hoogte van elk onderdeel waar de informatie over gaat. Nadien zullen wij, tekst en uitleg geven van de verzamelende informatie en het doel ervan. De "Ontbrekende schakel" werd kort geleden ontdekt door één van onze nieuws schrijvers voornamelijk door één punt die wordt vernoemd in de puntenlijst die hierboven staan vermeld. De informatie die wij verstrekken, kunt u als lezen zelf kunnen beoordelen op waarheid. Wij begrijpen, dat wat u gaat lezen ook de gedachten kunnen geven: "Het zal niet zover komen". Nieuwsberichten plaatst alleen artikelen die op waarheid zijn gebaseerd en grondig uitgezocht, het is aan u wat u met de informatie doet.

De hoofd reden dat wij dit artikel schrijven, heeft te maken met twee factoren.

 • Serieuze Dreiging Super Solar Storm (CME)
 • SWARM het ontbrekende schakel
 • DSCOVR Het ontbreken schakel
 • Eventuele WO III

Het punt hierboven is beschreven, is daadwerkelijk de twee belangrijkste gevaren die momenteel 2015 aanwezig is. De dreiging van een WOIII is nadien erbij gekomen, en voor ons ook nieuws en niet in de lijst hoorde te staan.

Wij maken van te voren duidelijk, dat uit onderzoek en daadwerkelijk gegevens, dit gehele artikel is opgezet. De laatste pagina zal tekst en uitleg zal alles duidelijk worden wat de "Ontbrekende Schakel" daadwerkelijk is. Het is absoluut niet raadzaam, om het laatste artikel te lezen, wanneer men niet het voorafgaande hebt gelezen.

Nieuwsberichten

Ieder mens heeft een keuze in zijn of haar leven, u kunt zelf beoordelen of u moet handelen of niet. De keuze is aan u, om dit onzinnige artikel te lezen. Ook al zou het maar gaan dat er miljoenen mensen bijvoorbeeld over de gehele wereld dood zullen gaan.

Nieuwsberichten, heeft besloten om ieder onderwerp op een nieuwe pagina geplaatst zodat dit makkelijker gelezen kan worden. Aan uw rechterzijde van ieder artikel kunt u makkelijk heen en weer schakelen naar de des betreffende artikel. Wij van Nieuwsberichten zijn ervan overtuigd, dat wij hier allemaal schrijven, dat de bevolking uit Amerika direct zal begrijpen waarover dit gaat. Iedereen op internet, YouTube, en op hun eigen website hebben, en al jaren zich af vragen wat er allemaal in hun land gebeurt.

De gehele ontbrekende schakel, heeft allemaal met één onderwerp te maken, de zon en de verandering in onze universum.

Gerelateerde Artikelen
 1. Miljoenen mensen dood door ontbrekende schakel (1)

 2. Swarm onthult wijzigen Magnetism Aarde (2)
 3. Ondergrondse bunkers in Amerika (3)
 4. Lichaam chips (4)
 5. Militaire oefeningen Amerika JADE HELM (5)
 6. Fema centers in Amerika (6)
 7. Boxcar ketenen (7)
 8. Doodskist (grafkelders) (8)
 9. Observatie Satelliet DSCOVR (9)
 10. Algemene Waarschuwing Wereld Bevolking & Amerika (10)
 11. Daadwerkelijke reden van Jade Helm( 11)
 12. Daadwerkelijke FEMA centra( 12)
 13. Daadwerkelijk Gebruik Doodskisten (13)
 14. Daadwerkelijk Gebruik Ondergrondse Bunkers.(14)
 15. De afsluiting van dit artike (15)
Qr Code
Ga naar boven