Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
natuur rampen nibiru

8 juni. 2015 Recente natuur rampen in de wereld

signaleert de aanpak van "verzwakking aardmagnetische veld" of het begin van de Apocalyps?  In de afgelopen dagen hebben we er getuige van hoe een van de meest gevaarlijke vulkanen in Chili barstte voor het eerst na 42 jaar als de Federale Democratische Republiek Nepal leed een van de ergste aardbevingen in de afgelopen 80 jaar.

Nieuws en Feiten Natuurlijke Ramp Planet-x

Aardbeving Chilli

Maar de nummers niet liggen en het is duidelijk dat het aantal vulkanische uitbarstingen die plaatsvinden wereldwijd veel hoger dan een jaar in de twintigste eeuw. Het is een feit dat onze kwetsbare planeet lijkt steeds instabiel te zijn, en miljoenen mensen over de hele wereld kan worden geconfronteerd met situaties die ooit is geregistreerd. Het maakt niet uit hoe geavanceerd onze technologie, de waarheid is dat we zijn overgeleverd aan de genade van de krachten van de natuur, en wat er gebeurde in Chili en Nepal kunnen tekenen zijn dat er iets veel erger is om te komen. Voor sommige mensen is deze ongewone verschijnselen zijn tekenen van de eindtijd, worden anderen waarschuwen voor een soort van veel grotere ramp, en samenzwering theoretici is het definitieve bewijs dat Nibiru komt naar de Aarde. Wat er werkelijk gebeurt?

De gigantische uitbarsting in het zuiden van Chili

Het aantal vulkanische uitbarstingen wereldwijd toeneemt. In 2013 waren we getuige van de toename van vulkaanuitbarstingen wereldwijd, en 2015 is ongeveer om alle records te breken. Over de hele wereld, zijn vulkanen die zijn slapend veel tijd ontwaken, een raadselachtige fenomeen dat is raadselachtig te veel wetenschappers. Gelukkig hebben de meeste uitbarstingen in de afgelopen jaren relatief klein geweest zonder gevaar voor de bevolking, maar na de Chile Calbuco vulkaan uitbarstte vorige week, kan alles veranderen.

Zoals hierboven besproken, Calbuco vulkaan uitbarstingen waren de eerste 42 jaar. Experts zeggen dat was een verrassing en had geen voorafgaande activeringssignaal advirtiese niet opnemen. De uitbarstingen begon verdrijven wolken van as en rook meer dan zes kilometer de lucht in. Volgens recente schattingen, heeft de Calbuco vulkaan al verdreven ongeveer 210 miljoen kubieke meter as tijdens uitbarstingen, voor gebieden kilometer van vulkanisch stof, wat leidde tot een waarschuwing voor de mogelijke verontreiniging van de watervoorziening en leiden tot aandoeningen van de luchtwegen vertragingen van vluchten.

Calbuco, vulkaan,Chili

De stad Ensenada, gelegen aan de voet van de vulkaan, werd een spookstad na al de meeste van haar 1.500 bewoners werden geëvacueerd. Zelfs de as uit de Chileense vulkaan kwam naar het zuiden van Brazilië, Argentinië en Uruguay. In totaal hebben ze al geëvacueerd ongeveer 6.000 mensen, maar het ergste is dat deskundigen zeggen kon worden meer uitbarstingen ernstiger gevolgen voor onze planeet weerpatronen.

Verwoestende aardbeving in Nepal

Maar ongelooflijk, de bevolking snel vergeten deze historische uitbarsting te wijten aan de grote tragedie die is overkomen de Federale Democratische Republiek Nepal: een aardbeving van magnitude 7.9 schudde het Nepalese volk, 16 keer krachtiger dan de catastrofistisch aardbeving vernietigde een groot deel van Haïti in 2010. De beving vond plaats op zaterdag, en ten minste 4100 mensen zijn omgekomen en 7.500 anderen werden ernstig gewond, volgens de National Emergency Operations Centre, hoewel een medewerkende verzekeren dat het cijfer Guardian Het kan oplopen tot 15.000 doden. Tientallen mensen werden gedood in de aardbeving in het naburige China en India. Meer dan 200 klimmers moesten worden gered op de Mount Everest, die werd opgeschrikt door dodelijke lawines.

Aardbeving, Nepal
Overheden bereiden zich voor

In het begin van april, het Pentagon aangekondigd dat de Cheyenne Mountain, een gigantische bunker ligt in het Rocky Mountain resort zal worden bereid met controle-instrumenten en geavanceerde communicatie United States Army. Het complex werd tien jaar geleden gesloten, na verminderen van de nucleaire dreiging vanuit Rusland. Volgens deskundigen is de bunker ontworpen om natuurrampen te weerstaan, of een bedreiging zoals kunstmatige als een elektromagnetische puls (EMP).

Naast de Verenigde Staten, ook Rusland hebben een enorme ondergrondse complex in Mount Yamantau voorbereid, in de Oeral, ongeveer 600 vierkante kilometer, in staat om elke natuurramp of een aanval te weerstaan ​​door een land. Het commando centrum van dit resort ligt op ongeveer 900 meter onder deze enorme berg van kwarts. Uiteraard zijn er ook tientallen andere soortgelijke locaties in Rusland, hoewel ze veel kleiner.

Ondergrondse, bunker
Planeet X of tekenen van de Apocalyps?

Wij weten van Nieuws en Feiten vanuit vorig artikel Mysterieus 'Planeet X' onderzoek is het onderzoek nog niet afgerond. Mocht u weten dat wat de coördinaten zijn van de planeet X, dan kunt u dit natuurlijk aan ons door mailen. Ondanks het feit dat het onderzoek nog niet afgerond is, zullen we alsnog de "eventuele" gevolgen plaatsen.

Er zijn veel mensen die geloven dat een gigantisch en gevaarlijk hemelse bal bekend als Planeet X, is op weg naar de aarde, waardoor hun aanpak is het genereren van een reeks van wereldwijde rampen. Momenteel wordt deze schurkenstaat planeet bekend onder de naam van Planet X.

Oude beschavingen waarschuwde dat Planeet X zou terugkeren in de toekomst, en werd een nachtmerrie voor ieder levend wezen op aarde. De gevolgen van deze aanpak ervaren we met steeds verwoestende aardbevingen, meer vulkanen, orkanen, tornado's, stortregens, catastrofistisch overstromingen, droogtes historische, mysterieuze gaten, tsunami's en meer, samen met intense zonnevlammen, asteroïden en andere kosmische objecten om de macht om vreedzaam te leven op aarde compliceren.

De samenzwering theoretici geloven dat het om deze reden dat regeringen over de hele wereld bereiden in hun ondergrondse bases, zoals ze zich bewust zijn van deze dreigende gebeurtenis van lang geleden. Veel mensen voorspelde de komst van Planeet X tussen 2012 en 2013, maar de waarheid is dat niemand weet precies wanneer het zal gebeuren, met uitzondering van de grote mogendheden van onze wereld. Maar deskundigen wijzen erop dat een manier om zeker te weten of het gebeurt is het gevolg van het grote aantal rampen, behalve dat iedereen moet kunnen Planeet X te zien in de hemel tijdens de dag en voor enkele weken voor haar nauwe passage voor de Aarde. Het zal verschijnen als een tweede zon in ons luchtruim.

Nieuws en Feiten natuur rampen aanpak nibiru

En voor de gelovigen in de Bijbelse profetie, de laatste wereldwijde rampen zijn een teken van de komende apocalyps, verwijzend naar de Bijbelse passage Mattheüs 24: 7, dat als volgt luidt:

"Want volk zal opstaan ​​tegen volk, en koninkrijk tegen koninkrijk; en er zullen zijn hongersnoden, en pestilentiën, en aardbevingen in verscheidene plaatsen."

Blijkbaar is het laatste hoofdstuk laten zien dat aardbevingen zijn "tekenen" van de dreigende terugkeer van Christus en het einde der tijden. Echter, niet iedereen het eens met deze stelling, omdat zogenaamd Jezus zei dat er zal worden "aardbevingen op verschillende plaatsen", maar geen details waarmee men deze recente voorspelling aardbeving kunt koppelen. Maar wat de echte reden, degenen die zulke onvoorstelbare rampen, mogelijk 10 procent van de bevolking te overleven, dan zal de uitdaging hoe te leven zonder elektriciteit geconfronteerd, geen supermarkten, geen gas zonder dat het comfort van thuis waaraan we gewend zijn, maar dat is een ander verhaal.

Maar afgezien van wat de bron, blijft toenemen natuurlijke catastrofistisch evenementen, zal dit betekenen dat is slechts het begin van vele tragedies. Onze manier van leven is afhankelijk van een stabiele planeet, en blijkbaar is al vele jaren. Echter, alles lijkt te veranderen en helaas vulkaanuitbarstingen en aardbevingen zoals onlangs zijn dat het veel vaker voor dan verwacht.

  • Dus wat denk je dat de oorzaak is van al deze rampen?
  • Is het door de ompoling van ons aardmagnetische veld?
  • Tekenen van de ERA (Tijdperk)?
  • Of is het volkomen normaal verschijnsel?
Qr Code
Ga naar boven