Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Swarm

Swarm onthult wijzigingen Magnetisch veld Aarde

Dit is één van de ontbrekende schakel, in een eerdere artikel hebben wij iedereen voorbereid op dit artikel. Hebt u dit artikel gelezen Wetenschappers worden ontmaskerd. Swarm is in de Space gebracht omdat toen al bekend was dat het aardmagnetische veld aan het ompolen was. Wetenschappers hebben dit verzwegen naar de buitenwereld.

Wat is de ontbrekende schakel in dit onderwerp?

 Nieuwsberichten heeft dit ook ondervonden bij een onderzoek die wij hebben uitgevoerd, zoals eerder beschreven in het artikel die als link boven staat vermeld. Het hoofd reden van Swarm in Space te brengen is hoofd noodzakelijk, gezien dat onze aardmagnetische veld zwakker is geworden en dus vatbaarder voor eventuele Super  Solar Storm (CME) die al vast staat dat dit jaar zal gebeuren.

Het in kaart brengen van onze aardmagnetische veld roept vragen op, waarom onze aardmagnetische veld in kaart brengen?

Als er verschijnselen zijn dat er iets aan de hand is met onze aardmagnetische veld, dan is er een reden om onderzoek uit te voeren. Echter Swarm is een eerste onderdeel om er zeker ervan te zijn dat of de aarde niet in gevaar is. In het volgende onderdeel, DSCOVR zullen hierop terug komen. Hier is de officiële resultaten van het op dit moment gesteldheid van onze Aardmagnetisch veld dat een ompoling daadwerkelijk in gang is.

Klimaat Verandering veroorzaakt door ompoling

Solar wind Invloed op wereldwijde en regionale Klimaten

Russische wetenschapper zegt Atmospheres Planets 'veranderen

Een verdubbeling van de zon coronale magnetische veld tijdens de afgelopen 100 jaar

We worden voorgelogen dat wij de grootste vervuilers zijn van klimaat verandering. Dit laatste is absoluut niet waar. In dit officiële document wordt duidelijk beschreven dat onze OZON laag en andere atmosferen voor opwarming zorgen, klik hier

De Ontbrekende Schakel

De ontbrekende schakel nummer twee, zullen wij hier aan u tonen. 11 februari 2015

Commentaar op de uitspraken in de video;

 • DSCOVR Beschermd onze planeet aarde

Voor de duidelijkheid, dat dit geheel niet waar is, DSCOVR kan de aarde niet beschermen. DSCOVR geeft een waarschuwing als er een zware CME uitbarsting vanaf de zon.

Wie geeft hij een waarschuwing?

 • De leiders van een land krijgen een waarschuwing

Wat gebeurd er met die waarschuwing vooraf?

 1. Wij als bevolking van de Aarde zal niet worden gewaarschuwd.
 2. Als er een waarschuwing voor wel gestelde mensen en leiders van een land worden gewaarschuwd

Waar gaan al deze hoge klasse mensen naar toe?

Al deze zogenaamde rijke, belangrijke mensen en leiders, zullen per direct in de ondergrondse bunkers schuilen.

Waar gaat de bevolking naar toe?

Deze gaan nergens naar toe, of dat ze gewaarschuwd zullen worden. De bevolking zal aan hun lot worden overgelaten, andere woorden gezegd "dat miljoenen mensen op deze aarde zullen sterven"

Nieuwsberichten heeft ooit een artikel geschreven NASA is van plan om Triana op te knappen hier in staat al beschreven dat wat er aan zat te komen. Laten wij hier van Nieuwsberichten zeer duidelijk in zijn, alle bewoners van deze aarde zijn compleet in de maling genomen, bedrogen en misleid. Wij van Nieuwsberichten zal nooit van zijn leven dit artikel hebben gepubliceerd als dit alles op fictie gebaseerd zou zijn, complot theorieën en of samenzweringen die de ronde doen op internet.

Op de datum 22 Juni 2015 is namelijk het volgende door SWARM bekend gemaakt, dat waar vele zo ook wij van Nieuwsberichten overtuigd waren dat er gigantische problemen zijn beland, zo ook de aarde en alles wat er op leeft.

SWARM

SWARM heeft bekend gemaakt dat onze aardmagnetische veld drastisch aan het verzwakken is. Veel sneller dan ze zelf ooit hebben kunnen verwachten, bij een voorspelling en zoals dit ook beschreven staat in Wikipedia dat een ompoling pas over 3000 jaar zal gaan gebeuren. Wij van Nieuwsberichten hebben een die maanden geleden diverse wetenschappers aangeschreven, de reden diersterfte over de gehele wereld. Wij wilden weten of deze eventueel een link zou kunnen zijn met de verstoring van de aardmagnetische veld. Wij hebben de meest vreemde antwoorden terug gekregen die niet in onze e-mail was vermeld. Wij werden dan ook weer verwezen naar diverse andere wetenschappers. Ook daar hebben wij enkele antwoorden terug gekregen die nergens op sloeg en wederom met de meest vreemde verwijzingen die wij al absoluut niet hebben vernoemd in onze e-mail.

SWARM werd gelanceerd om onze aards magnetische veld "in kaart" te brengen. Fout, dat was een misleiding, waarom brengt men een satelliet in de ruimte om onze aardmagnetische veld in kaart brengen?

Als uw gloeilamp nog werkt, zal u toch ook niet een onderzoek instellen of de gloeilamp het nog goed doet?

Als er iets aan de hand is, dan brengt men een satelliet in de space of er daadwerkelijk iets aan de hand is met onze aardmagnetische vel. Ompoling onzin zeggen wetenschappers, waarom dan een satelliet om in de baan van de aarde te brengen. De gegevens die op 22 juni 2015 vrij werden gegeven, waren al veel eerder bekend.

Wij zullen u vertellen waarom eerder bekend.

Toen DSCOVR of Triana uit het stof werd gehaald in december 2012 moest dat al alarm bellen afgaan. één iemand heeft ons toen benaderd, vanuit dat geheel hebben wij toen een artikel geschreven over Triana. In dat Artikel wordt al duidelijk aangegeven, dat er iets niet klopte zoals dat deze ergens tegen het einde van 2014 of in 2015 gelanceerd moest worden. In de video wordt zoetsappig gesproken over DSCOVR, dat het de aarde zal beschermen, en dat "wij allen" worden gewaarschuwd als er een CME uitbarsting aan komt richting aarde.

Allemaal een leugen, gezien dat SWARM en DSCOVR hebben met elkaar te maken, en is de ontbrekende schakel.

Als de aarde zo'n sterke aardmagnetische veld heeft, waarom zou je dan biljoenen over de balk gooien om twee satellieten de ruimte in te sturen. De enige vraag rest in dit gehele artikel, dat wanneer de eerste aanwijzingen er waren in Amerika toen er zwaar militaire materieel werd verplaatst, Ook is ons niet bekend in welk jaar de eerste tekens kwamen over de Fema Centra en zo verder.

Nogmaals beste mensen, wij schrijven dit artikel om u te waarschuwen, en ervoor te zorgen dat u per direct maatregelingen/voorbereidingen gaat maken. Wij weten dat na de tweede helft van juli - augustus of september 2015 hier op aarde een enorme grote ramp gaat plaats vinden vanaf de zon. Hoe wij dit alles kunnen overleven is een gok, het eerste dat wat bij ons op kwam was, graaf een grote kuil die diep is. Kelder onder uw huis, zorg ervoor dat u na de ramp die zich zal voltrekken misschien een kans hebt om te overleven. De duur van de ramp is vrij moeilijk aan te geven, maar zoals wij dit hebben vernomen van de persoon die wij niet kenbaar zullen maken, is dat na ongeveer 6 maanden of wellicht een jaar na de ramp misschien weer uit de schuilkelders kunnen komen.

Wij willen van Nieuwsberichten best wel een overlevingspakket samen stellen op de website, om in ieder geval een overleving kans te hebben na de ramp. Dit moet u zelf aan ons kenbaar maken als u dat wilt.

Nogmaals, vele Amerikanen zullen dit absoluut begrijpen dat wat allemaal hierna komt in onze artikel staat beschreven. Dan zal iedereen met ons eens zijn, dat wij allemaal belazerd zijn, in de maling, bedrogen, misleid zijn en de dood worden ingejaagd.

Gerelateerde Artikelen
 1. Miljoenen mensen dood door ontbrekende schakel (1)

 2. Swarm onthult wijzigen Magnetism Aarde (2)
 3. Ondergrondse bunkers in Amerika (3)
 4. Lichaam chips (4)
 5. Militaire oefeningen Amerika JADE HELM (5)
 6. Fema centers in Amerika (6)
 7. Boxcar ketenen (7)
 8. Doodskist (grafkelders) (8)
 9. Observatie Satelliet DSCOVR (9)
 10. Algemene Waarschuwing Wereld Bevolking & Amerika (10)
 11. Daadwerkelijke reden van Jade Helm( 11)
 12. Daadwerkelijke FEMA centra( 12)
 13. Daadwerkelijk Gebruik Doodskisten (13)
 14. Daadwerkelijk Gebruik Ondergrondse Bunkers.(14)
 15. De afsluiting van dit artike (15)
Qr Code
Ga naar boven