Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

premier, may

Syrië onderschepte veel van de meer dan 100 raketten die werden gelanceerd bij zijn civiele, militaire objecten - Rusland

De meeste raketten die door het VK, de VS en Frankrijk in Syrië zijn afgevuurd, werden onderschept door Syrische luchtverdedigingssystemen, zei het Russische Ministerie van Defensie. De gevechtsvliegtuigen en schepen van de VS en zijn bondgenoten lanceerden meer dan 100 kruisraketten en lucht-oppervlakte raketten op Syrische civiele en militaire faciliteiten, aldus het ministerie.

De aanvallen werden uitgevoerd door twee Amerikaanse schepen gestationeerd in de Rode Zee, met tactische luchtsteun van de Middellandse Zee en Rockwell B-1 Lancer bommenwerpers van de Al-Tanf coalitie vliegbasis in de Syrische provincie Homs, volgens de verklaring.

Een vergeldings-actie naar Bashar Al-Assad, om geen chemische wapens meer te gebruiken op zijn bevolking. De uitspraken van Donald Trump, is een dubbel standaard. Donald Trump wil niet dat Bashar Al-Assad chemische wapens gebruikt tegen zijn volk, maar Amerika, Frankrijk en het verenigd Koninkrijk bombarderen specifieke doelen dat volgens hun chemische wapens worden geproduceerd.

Wat gebeurd er dat als een kruisraket een chemische doel raakt, juist slachtoffers onder de bevolking. Alle doelen dat waar de vermeende chemische wapens worden geproduceerd, moesten dus uitgeschakeld worden, en dat doe je dus met kruisraketten in de woonomgeving waar mensen wonen en werken.

De vraag is nu bij deze actie van Amerika, Frankrijk en Verenigd Koninkrijk, wie er hier oorlogsmisdaden pleegt in dit geheel. Maar Amerika houd ervan om altijd een vinger te wijzen naar zogenaamde dictators en als Amerika vindt dat een land een andere regering moet hebben, dan gebeurd dat tegen welke prijs dan ook zoals de geschiedenis van Amerika meerdere malen heeft aangetoond.

Verenigd Koninkrijk zijn Amerikanen en anders om?

Toen Verenigd Koninkrijk aankondigde dat ze de EU ging verlaten, waren de woorden vanuit Amerika dat zijn hun in alles zullen steunen ook in de handel.

Dat zet men toch aan het denken lijkt ons, en al zeker dat hoe nu ineens Verenigd Koninkrijk als een geile teef hielen likt bij Amerika zoals dit ook andersom gebeurd in elk opzicht. Verenigd Koninkrijk bemoeid zich ook steeds meer met Amerika, in de zin zoals dit gebeurde in een oorlog die verzonnen werd, dat Saddam Hussein, chemische wapens produceerde, massa vernietigingswapen had die tot Europa kon reiken, en niet te vergeten de vertoning van Antrax productie zoals Amerika overtuigend aantoonde in de Veiligheidsraad. Verenigd Koninkrijk heeft er totaal niets van geleerd, dat ze wederom worden misbruikt door Amerika, en Frankrijk is een totaal anders verhaal wat zelfs helemaal terug gaat naar het einde van 1940.

Verenigd Koninkrijk heeft dus voor de tweede keer, de grootste fout gemaakt zoals Tony Blair heeft gedaan.

EN dit is wat ik persoonlijk even kwijt wil, tijdens de oorlog die gevoerd werd in Irak, is Nederland zoals Duitsland wel degelijk ook daarin betrokken geweest. Alle oude bommen en granaten uit de tweede wereld oorlog, werden naar een depot van Rotterdam gebracht. Vanwaaruit werd alles verscheept naar diverse basissen in Irak dat waar Amerikaanse militairen dankbaar gebruik maakte van de oude wapens. Alles is des tijd, op woonwijken in Irak gedumpt om het maar zo even te vernomen, en wij zoals Duitsland waren direct ook af van hun oude oorlogswapens.

 

Qr Code
Ga naar boven