Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Douma, US , VK, Fr, Syrië, OPCW, chemische

Propaganda Nieuws vanuit US , VK en Frankrijk

Nieuwe feiten over beschietingen in Syrië, Douma OPCW bevestigt dat het VN-team onder vuur lag in Douma, de missie vertraagd door bezorgdheid over de veiligheid.

Douma

De OPCW-fact finding-missie naar Douma is uitgesteld om de stad binnen te komen nadat een VN-veiligheidsteam "onder vuur kwamen te liggen".

Onze correspondent in Syrie, geeft het volgende aan over OPCW uitgesteld door beschietingen die plaats vindt, tijdens het bezoek aan de plaats in Douma waar de  "vermeende chemische wapens" zou zijn gebruikt. Onze correspondent, heeft vele inwoners die in Douma wonen dat waar de "vermeende chemische wapens" zou zijn gebruikt , helemaal niet is voorgevallen. Hierbij werd aangegeven door de bewoners zelf, het is een vermoeden die steeds meer naar boven begint te komen wie er achter zit.

Tijds lijn

Op 14 april zou de OPCW direct naar Douma vertrekken, om de vermeende plek te onderzoeken dat waar de "vermeende chemische wapens aanval" zou plaats hebben gevonden.

Op de zelfde dag, bestookte Amerika, Groot-Brittannië en Frankrijk diverse plaatsen aan in Syrië. Hierdoor vindt de OPCW het niet verstandig om op dat moment naar Douma te gaan voor inspectie. Dit was de eerste vertraging om te voorkomen dat de OPCW er achter zou kunnen komen, dat er totaal GEEN spraken was van een chemische wapen aanval.

De tweede stap die de 8, 2018 de OPCW-fact-finding missie naar Douma is nogmaals uitgesteld om de stad binnen te komen nadat een VN-veiligheidsteam onder "onder vuur kwamen  en een explosief die tot ontploft werden gebracht ". In tegenstelling tot een Amerikaanse claim maakte de waakhond geen melding van vertragingen veroorzaakt door Rusland of Syrië.

Dit laatste is definitief een leugen, gezien dat er wel degelijk voor een vuurgevecht heeft plaats gevonden op dat moment. In de verklaring van de OPCW werd echter geen melding gemaakt van enige inmenging door de Russische of Syrische regeringen. In feite zei de OPCW dat het nauw samenwerkte met de Russische militaire politie om de veiligheidssituatie in Douma te herzien.

Verklaringen bewoners Douma

Vele mensen die nog wonen in Douma, de plaats wat waar de "vermeende chemische wapens aanval" zou hebben plaatsgevonden vertelde ons het volgende.

 1. Wij wisten niet eens dat er een chemische wapen aanval plaats had gevonden, ik woon hier al meer dan 30 jaar, dus ik weet hoe exact wat er wel en niet gebeurd is.
 2. Wij hadden geen klachten, zoals brandende ogen en of adem moeilijkheden. Wel hebben wij diverse bewoners van Douma, op straat zien komen die helemaal nat waren en vertelde dat er een chemische wapen aanval had plaats gevonden.
 3. WIj hebben wel, diverse vreemde personen gezien die wij niet eerder hebben gezien. Deze personen schreeuwde, dat er een chemische wapen aanval is geweest. Het vreemde van het gebeurde, nadat ze dat hadden geschreeuwd, dat ze direct waren verdwenen zonder enige bescherming, en of klachten die gepaard gaan met een chemische wapen aanval zoals "verstikking, verstikking of ademhalingsmoeilijkheden, vermeldingen van sterke chloorgeuren en aanwezigheid van groene rook op de aangetaste plaatsen, hyper speekselvloed en hyper secreties (vooral oraal en nasaal), cyanose, brandwonden op de huid en brandwonden aan het hoornvlies."
 4. Een aantal bewoners van Douma gaf het volgende aan, dat dit vaker voorkomt dat er een "vermeende chemische wapens aanval" plaats vindt. Dat de strijders die in Douma schuil houden, deze tactiek gebruiken om te vluchten.

In deze video is de jongen aan het woord wat er die dag gebeurde, echter voor de duidelijkheid: deze video beelden zijn niet geverifieerd

 

White helmets (Witte helmen)

White helmets (SAMS) (Syrian American Medical Society) De organisatie was het doelwit van een desinformatiecampagne door supporters van Syrische president Bashar al-Assad en Iraanse en Russische mediabedrijven onbewezen claims van nauwe banden met terroristische activiteiten.

The White Helets, the Verenigd Koningsrijk, Amerika en andere westerse regeringen. Aanvankelijk was het Buitenlands en Commonwealth kantoor in het Verenigd Koningsrijk de grootste bron van financiering via Mayday Rescue Foundation. Amerika, Verenigd Koningsrijk en Frankrijk hebben veel te verbergen en zorgen er dan ook voor dat de waarheid achter de "vermeende chemische wapen aanval" in scene was gezet. Rusland zoals dit herhaaldelijk in het nieuws komt, is schuldig op alle vlakken volgens Amerika, Verenigd Koningsrijk en Frankrijk. In ons eerdere artikel beschreven Syrië 1300 ton aan Chemicaliën Wapens al het volgende citaat;

 

"Het zou ons dan ook niet verbazen, dat nadien in het nieuws het bericht zal komen "Rusland waarnemers kunnen de plaats, hebben verstoort en of deze chemische gifaanval hebben verstoort"

 

Een ander Artikel wat geplaatst is, gaat over de White helmets (SAMS) (Syrian American Medical Society), *zie citaat hieronder

"Niet alleen is de groep toegewijd aan het lobbyen voor regimeverandering in Syrië, het opereert ook uitsluitend in door oproerlingen gehouden gebieden naar het genoegen van salafi-jihadistische groepen van Hayat Tahrir al-Sham tot Jaysh al-Islam. SAMS-claims met betrekking tot het gebruik van chemische wapens moeten daarom met extreme scepsis worden behandeld. En de zware financiering door de Amerikaanse overheid moet worden gezien als een nationaal schandaal. Helaas zijn deze verontrustende feiten achtergehouden voor het Amerikaanse publiek, "

* Het bovenstaande citaat werd oorspronkelijk gepubliceerd door de website van Gray Zone.

Verklaring Amerika

Nog niet eens twee dagen later kwam dan ook de verklaring vanuit Amerika, dat "Rusland waarnemers kunnen de plaats, hebben verstoort en of deze chemische gifaanval verdoezeld" hoe toevallig is dat nieuwsbericht. Nemen wij een stap terug zoals beschreven in het eerste stuk, gaven wij al aan, dat Amerika ineens niet kon wachten op het rapport van OPCW, en de aanval inzette op Syrië. Niet te vergeten de beschuldigingen die Amerika nogmaals herhaalde, dat Bashar al-Assad wederom chemische wapens heeft gebruikt tegen zijn bevolking.

Letterlijk bijna iedere nieuws media schrijft net zoals Nieuwsberichten het zelfde, dat Bashar al-Assad van Syrië absoluut geen reden heeft na overwinning, om gebruik te maken van chemische wapen aanval.

Het mag nu wel duidelijk zijn dat Amerika, Frankrijk en Verenigd Koningsrijk in het geheel informatie door hebben gespeeld aan de White helmets (Witte helmen), om een in scene opgezet chemische wapen aanval op te nemen. Naast dat feit, dat OPCW belemmerd moest worden, om de plaats dat waar de vermeende chemische wapen aanval plaats zou hebben gevonden, te kunnen bezoeken door een bombardement.. Dan dat Amerika opzettelijk strategische informatie hebben doorgegeven aan de `White helmets (Witte helmen)`, dat OPCW en Russische militaire politie die dag naar de vermeende plaats van de chemische wapen aanval aan zouden kunnen bereiken voor onderzoek.

Het geheel van alle gebeurtenissen, mag het hieruit wel duidelijk zijn geworden, dat Amerika, Verenigd Koningsrijk en Frankrijk opzettelijk propaganda verspreid over de daadwerkelijke gebeurtenissen in Syrië en Rusland. Wat er dan ook verder zal gaan gebeuren in Douma, kunnen wij nu ook al aangeven. Gezien het feit, dat het nu meer dan een week later is dat er een vermeende chemische wapen aanval had plaats gevonden, het onmogelijk is om alsnog te achterhalen of er inderdaad een chemische aanval heeft plaats gevonden. Enkele dagen na een chemische aanval, is het alsnog mogelijk omdat te achterhalen, maar niet meer zodra de tijd steeds meer verstrekt. Uit die gegevens, zal dan ook in een eventuele andere mededeling vanuit Amerika een pers bericht worden uitgegeven, "dat Rusland op allerlei mogelijke manier, probeert te belemmeren dat de OPCW onderzoek zou kunnen verrichten naar de vermeende chemische aanval in Douma". Naast dat feit zal ook nogmaals in herhaling worden aangegeven door Amerika en Verenigd Koningsrijk, dat Rusland en Bashar al-Assad van Syrië schuldig zijn aan het vergiftigen van de bevolking. En dat Rusland al eerder op de vermeende plek is geweest en "heeft verstoord van de bewijsmateriaal" om te voorkomen dat Bashar al-Assad van Syrië en Rusland als schuldige aangewezen kan worden door de eerder vernoemde landen.

Amerika, Frankrijk en Verenigd Koningsrijk, verspreiden opzettelijk pure oorlog propaganda en desinformatie over Rusland en Syrië. Amerikaanse regering heeft aangegeven dat ze betrouwbare bronnen de informatie hebben gekregen dat er wel degelijk chemische wapens zijn gebruikt, die informatie kwam van de White helmets af. White helmets gefinancierd door

 • Qatar
 • Saudi Arabië
 • Ministerie van Buitenlandse Zaken van Nederland
 • Canadese regering
 • Deense regering
 • Duitse regering
 • Japan International Cooperation Agency
 • Ministerie van Buitenlandse Zaken van Nieuw-Zeeland
 • Het Agentschap voor internationale ontwikkeling van de Verenigde Staten (USAID) en het Conflict
 • Stability and Security Fund (CSSF) uit het Verenigd Koninkrijk
 • Denemarken

Hoe betrouwbaar zijn die landen kan men zich nu wel eens af gaan vragen. Maar alles wel voldoende, om kruisraketten af te vuren op Syrië

En Amerika, Donald Trump mag dan wel een ongelooflijk goede reden hebben, om met Rusland in oorlog te gaan, dit laatste wat Donald Trump al eerder wilde uitvoeren zoals uit nieuwsberichten.

Het mag duidelijk zijn, dat Amerika een werkwijze hebben, om maar met landen te bemoeien en zogenaamde Dictators, en of dat er een regimeverandering moet plaats vinden om democratie in dat soort landen te brengen. Het komt hierop neer, dat Amerika meer macht wilt hebben en leiders aangesteld moeten worden die luisteren naar Amerika. En dat alleen maar voor oliepjpleidingen aan te kunnne leggen en of bezit nemen van olie velden, zoals dit het geval is in Syrie al vanaf 1940 wat tot heden nog steeds niet is gelukt.

En de aankondiging dat Donals Trump, alle troepen zo snel mogelijk uit Syrië wil terug trekken kan ieder al op zijn vingers na tellen, dat dit nooit zal gebeuren totdat er een regimeverandering heeft plaatsgevonden.

Qr Code
Ga naar boven