JCBitw 9 band volledige LED Groeilamp Paneel

JCBritw

JCBritw LED Groeilamp Paneel

Nieuwsberichten Binnenland: JCBitw 9 band volledige LED Groeilamp Paneel 61cm = 2 foot Volledige Spectrum met UV IR 100W Pro B Plant Groeilamp LED paneel voor indoor Planten Hydrocultuur Verlichting

Om de juist spectrum na te bootsen van een lente zon, is deze JCBritw LED Groeilamp Paneel

Belichting de meest belangrijkste eerste stap om uw groenten en kruiden te verbouwen.

Er zijn diverse groei led panelen te koop, en diverse prijzen. Wij zijn er persoonlijk er achter gekomen veel groei led panelen niet geschikt zijn voor het verbouwen van groente en kruiden. Dit komt omdat de beschrijving hierin achterwegen blijft wat ze daadwerkelijk behoren te doen.

Laat je niet misleiden met het aantal watt die de led panelen afgeeft, er moet gekeken worden naar het kleurenspectrum. In het begin fase is rood en blauwe leds zeer belangrijk om de zaden te ontkiemen en te groeien. Zodra er te weinig blauw en rode leds zijn, zal enkele zaden wel ontkiemen maar niet groeien.

Infrarood (IR) afgekort moet aanwezig zijn bij alle led panelen die u wilt kopen, vanaf 4 stuks aan led IR zit u goed. Ultra violet (UV) ook zeer belangrijk dat deze aanwezig zijn op de led panelen, ook hier vanaf 4 stuks UV aan leds.

Umol en lux moeten ook opgelet worden, deze moet zo hoog mogelijk zijn, hoe hoger het aantal Umol en Lux zal de aantal vierkante meter en de hoogte van het ophangen van deze panelen een grote rol gaan spelen.

De hoogte bepaald de aan vierkante meter dat wat belicht word, dit samen met de Umol en de Lux.

Dit is een voorbeeld niet kopen

Hier zullen wij een voorbeeld geven van een led paneel die absoluut niet geschikt is om groente en kruiden te kunnen kweken, koop deze dus niet.

3500K Grow Tent Lamp 1000W LED Grow Light Panel Phyto Lamp Voor Plant Volledige Spectrum Led Verlichting Voor indoor Groeiende Bloemen Kruiden LINK

De website moet u op Engelse taal zetten om alsnog een de juiste informatie te krijgen. En dan klopt alsnog de informatie niet die wordt opgegeven bij specificatie. De foto’s die er toegevoegd zijn met aardbeien en tomaten is zeer misleidend en wekt de suggestie op dat men groenten met deze led panelen kunt verbouwen wat dus niet zo is.

 

Specificaties JCBritw LED Groeilamp Paneel

 • Merknaam: JCBritw
 • Voltage: 110-240V
 • Dimmen mogelijk: Nee
 • Materiaal: Aluminium
 • Voedingsbron: AC
 • Carrosseriemateriaal: Aluminium
 • Artikel type: Groeilampen
 • Garantie: 1 Jaar
 • Modelnummer JCBritw 100W Pro B
 • Certificering: CE
 • Certificering: FCC
 • Certificering: RoHS
 • Lichtbron: LED paneel
 • Power: 100W, 110-240V, 50/60Hz
 • Stroomverbruik: 36W
 • LED hoek: 60 degree
 • LED's: Red 56st + Blue 24st + White 16st + Orange 8st + IR 4st + UV 4 st =112 stuks totaal
 • LED levensduur: >50.000 uren
 • Afmeting: 96.52cm x 3.556cm x 629.92cm
 • Netto gewicht: 1.26kg
 • Oppervlakte gebied: 40.64cm x 132.08cm of tot 106.68cm x 182.88cm vierkante meter

Hou goed in de gaten de aantal vierkante meter oppervlakte voor uw omgeving nodig zal zijn!

JCBritw 9 Bands volledige spectrum

Met de JCBritw 100 W Pro B LED Groeilamp kunt u:

-Groeien uw favoriete kruiden, veg en planten alle jaar lange. Je kunt groeien delicate tropicals dat zal bloeien jaar-ronde, evenals zodat u oogst eenvoudig te groeien groenten en kruiden in de koudste winter dagen;
-Plant alles wat je wilt, wanneer je wilt;
-Teach uw kinderen over het belang van tuinieren;
-Maak een doordachte geschenk een tuin liefhebber vriend;
-Maak uw planten ervaring worden een makkelijker en vreugdevolle een;
-Meer verrassing te vinden tijdens gebruik.

VOLLEDIGE SPECTRUM

JCBritw 100 W Pro Groeilamp bieden exclusieve volledige spectrum bevat 390-400nm, 460-470nm, 600-610nm, 620-630nm, 650-660nm, 730-740nm, 3000-3500 K, 6000-6500 K golfband, een rijkere spectrum simuleert zonlicht. Geschikt voor alle cycli van planten groei. Geweldig voor tomaten, rozen, paprika, aardbei, sla, vetplanten en andere vruchten en groenten

spectrum light

* De UV dood bacteriën.
De Infrarood (IR) licht bevorderen celdeling, bloei en groenten, beter voor planten zaaien en bloeifase.
* De 2 Infrarood (IR) en 2 ultraviolet (UV) LED'S zien er zwak uit, het is hoe ze eruit zien, zo zijn in werking.

EFFECTIEVE

[EFFECTIEVE] Gelijk Aan traditionele 300 watt HPS/MH terwijl alleen consumeren 36watts. Bespaart u elektriciteitsrekening veel.

Wetenschappelijk ontworpen om houden balans van PAR/Lumen Output en Dekking.

Het is een oppervlakte gebied van 40.64cm x 132.08cm of tot 106.68cm x 182.88cm vierkante meter, en worden opgehangen rond 30.48cm - 76.2 cm, afhankelijk van de cyclus uw planten in zijn.

verlichting gebied

HOGE EFFICIËNTIE

Geïntegreerd met 60 graden Reflector Cups, produceren re gemengde lichten verspreid gelijkmatiger op planten dan generieke lamp lens, verhogen efficiëntie op naar 40%. Licht wordt geabsorbeerd op de maximale mogelijkheid. LEDs zijn zorgvuldig beschermd door toevoeging transparant PC cover voorkomen muggen, stof en druppels komt om de reflector cups, verlengt de LEDs levensduur.

Geschikt voor

Deze Specificaties JCBritw LED Groeilamp Paneel, is dus geschikt voor kleinschalig verbouwen van groenten/kruiden.

Waar te bestellen?

Voordat wij hierop in zullen gaan, willen wij eerst u de aandacht vestigen op het volgende.

Een aankoop via internet heeft voor en nadelen, wij willen "alle" nadelen voorkomen. Een aankoop kan natuurlijk op diverse betaal mogelijkheden, wij raden u aan om gebruik te maken van een Creditcard. Wanneer u gebruik maakt van een Creditcard bent u meer verzekerd als er iets aan de hand is met het geleverde product. Kunt u niet samen met de verkoper eruit komen, dan kunt u gebruikmaken om uw geld via uw Creditcard terug te vorderen. Dit laatste geld niet bij een Ideal betaling en of Paypal, houd u daar rekening mee?

Via Aliexpress kunt u deze JCBitw 9 band volledige LED Groeilamp Paneel 60.96 cm Volledige Spectrum met UV IR 100W Pro B Plant Groeit Lamp voor indoor Planten Hydrocultuur Verlichting bestellen.

 • De kosten per LED Groei Licht Paneel € 35,67
 • verzendkosten € 11,50
 • Inklaringskosten "Uit een niet-EU-land Aankoop Vanaf € 22 - € 150 reguliere zending betaal je € 13 aan afhandelingskosten en bij een EMS-zending € 17,50"

U kunt hier de JCBritw LED Grow Light Panel bestellen

 

Gehele concept werd mede mogelijk gemaakt door

Duurzame kost
Torenallee 96-02
5e etage van ’t Veem
Eindhoven

Jos Hakkennes
06 51 83 17 39
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijzig uw voorkeuren

© 2021 Nieuwsberichten nieuws. Alle rechten voorbehouden. Nieuwsberichten® en het bijbehorende logo zijn federaal geregistreerde handelsmerken van Nieuwsberichten, en andere handelsmerken die hierin worden gebruikt, zijn eigendom van en kunnen worden geregistreerd door hun respectieve eigenaren.
Free Joomla! templates by Engine Templates