Zwart-wit Orka Folie

zwart wit folie

Zwart-wit Orka Folie

Nieuwsberichten Binnenland: Zwart-wit folie Lengte x breedte 2meter x 25 meter

De zwarte kant voorkomt dat er licht van buitenaf binnendringt, weert warmte af en er vindt geen algen-onkruid groei plaats. De witte kant reflecteert licht tot wel 90% en kan als afscheiding gebruikt worden.

Buiten licht blokkeren?

De zwart wit Orka folie hebben we nodig om alle licht die van buiten afkomt te blokkeren, hiermee willen wij voorkomen dat er vals licht het groeiproces kan verstoren. Ieder seizoen heeft zijn eigen kleurspectrum, de herfst en winter zal het spectrum totaal anders zijn, waardoor het groeiproces gestaagd wordt. Buiten licht hebben wij nu niet meer nodig, een lente zon wel. De kunstmatige lente zon kunnen wij exact nabootsen met Crow Light Panels, echter moet ervoor gezorgd worden dat alle licht dat wat de Crow Light Panels produceren goed benut wordt.

Hoe deze Zwart-wit Orka Folie te gebruiken?

De Zwart-wit Orka Folie, moet men bevestigen tegen alle muren en ramen.

De ramen zijn hierin het belangrijkste, zoals we eerder beschreven moet alle licht van buiten worden geblokkeerd.Wanneer alle muren en ramen zijn bedekt met Zwart-wit Orka Folie, maakt u optimaal gebruik van het licht dat wat van de Crow Light Panels produceert.

Waar is de Zwart-wit Orka Folie te koop?

Er zijn diverse webshops waar men deze Zwart-wit Orka Folie kunt kopen. Echter is er een verschil in Zwart-wit Orka Folie, Zwart-wit Orka Folie deze die wel licht doorlaat en welke Zwart-wit Orka Folie niet. Wij hebben ervaring met de Zwart-wit Orka Folie hieronder staat vermeld, zelf zou men het internet af kunnen struinen voor wellicht nog goedkopere Zwart-wit Orka Folie. De prijs van deze Zwart-wit Orka Folie € 19,50 excl verzendkosten.

123Tuintechniek webshop

 

Gehele concept werd mede mogelijk gemaakt door

Duurzame kost
Torenallee 96-02
5e etage van ’t Veem
Eindhoven

Jos Hakkennes
06 51 83 17 39
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Free Joomla! templates by Engine Templates