Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

kanker

Ramp wanneer men te horen krijgt, dat je kanker hebt

Nieuwsberichten heeft ooit eerder onderzoek verricht op producten dat waar men beschrijft dat kanker te genezen is, lees u eens verder naar de waarheid ervan

Gezond eten

Dit artikel gaat het om de webmaster die al jaren lang, zijn eigen eten in zijn tuin verbouwd. Bij het verbouwen wordt er absoluut geen enkele bestrijdingsmiddelen gebruikt om ongedierte te bestrijden. De tuinaarde wat gebruikt wordt, komt uit bosgebieden en niet bij tuincentra vandaan. Er wordt absoluut geen bodem verbeteraars gebruikt voor de groentes zoals kruiden. Men kan hier dan ook spreken op daadwerkelijk biologische verbouwen van groentes en kruiden. De webmaster doet dit al een 40 jaar op de zelfde manier, en er worden zaden gebruikt die niet besproeid zijn met bestrijdingsmiddelen. De zaden die aangekocht zijn niet Genetisch Gemodificeerd Organisme (GMO), er is dus hier spraken van originele zaden.

In iedere supermarkt, zijn er ook voorverpakte groentes verkrijgbaar die dus al voorgesneden zijn. Lekker makkelijk, maar ongelooflijk ongezond en zelfs zeer gevaarlijk. Gezien het feit, dat in alle voorverpakte gesneden groeten verpakkingen de groentes eerst worden behandeld met chloor en als afsluiting voordat de verpakking afgesloten word, gaat er ook nog eens een stikstof aan toegevoegd. Als u gezonder wilt eten laat dus dat soort verpakkingen liggen.

Bereid uw eten nooit en te nimmer in de magnetron, dat wanneer uw uw daarin bereid zal alle benodigde vitamines totaal zijn verdwenen uit uw voedsel.

Afwassen, wat heeft dit te maken met voedsel?

Bijna iedere huishouding heeft een vaatwasmachine staan, dat waar absoluut veel gebruik van gemaakt wordt. Het is immers een gemak om alles even snel erdoor heen te laten gaan. Echter een stukje communicatie is dan wel vervallen tussen beide partners. Echter schuilt er nog eens een gevaar voor uw gezondheid, als u gebruik maakt van een vaatwasmachine , de afwasblokjes en spoelmiddel bevatten der mate hoge concentratie aan zeer gevaarlijke chemische stoffen om uw afwas schoon te krijgen. Ondanks dat uw vaatwasmachine natuurlijk ook na het afwas programma de spoel programma in werking wordt gezet, blijkt zelf uit onderzoeken dat alsnog alle resten van de afwasblokjes zoals het spoelmiddel steeds meer op begint te hopen op uw vaat. En iedere keer dat wanneer uw uw servies of glaswerk gebruikt, krijgt u ook de restanten van die gevaarlijke chemische stoffen in uw lichaam.

Gewoon in een afwasbak uw afwas schoonmaken en gebruik hiervoor een zeep waar geen chemische stoffen aan toegevoegd zijn.

Eerdere Artikelen

Nieuwsberichten heeft ooit eerder een twee artikelen geschreven zoals onderzocht op waarheid wat er wordt beweerd van diverse kruiden, producten zoals cannabis olie, kurkuma en wortel van paardenbloem en daar thee van te trekken. In elk artikel hebben expliciet beschreven, dat men altijd eerst alles met uw huisarts moet overleggen als u gebruik maakt van producten die beschreven worden op website, dat u kunt voorkomen om kanker te krijgen. Tevens beschreven wij ook, dat men absoluut niet uw hoop er op gaat vestigen als u één van die producten gebruikt ineens kanker vrij bent.

Voedsel

Alle voedsel wordt zonder enige uitzondering kurkuma toegevoegd aan het eten. kurkuma (geel wortel) wordt genoemd. Verder door het gebruik van vele andere kruiden wordt er absoluut geen zout gebruikt, de kruiden die men gebruikt vervangt dus eigenlijk zout smaak. Alle voedsel die men voor iedere maaltijd nodig hebt, wordt zelf verbouwd in de tuin. Niets komt uit potten, blik of zakjes, dus puur voedsel wat in deze tijd zeer ongebruikelijk is.

Europa is een welvarende land, en op de Nederlandse markt wordt dan ook zeer veel producten aangeboden in supermarkten dat waar onder de noemer biologische groente wordt verkocht. U betaald daar dus veel meer voor, dan de gangbare groentes en kruiden. Men zou dan ook denken dat wij Europeanen veel gezonder zullen gaan leven, en dat kanker eigenlijk veel minder voor zou komen. Fout en dit is een feit, in Europa is juist veel meer kanker gevallen aanwezig waar dan ook.

Voedsel bereiden

Voedsel wordt bereid in verchroomde pannen. Het eten wordt absoluut nooit van zijn leven bereid in een tefal pan en of in een anti aanbak pan, en al zeker niet in een keramisch pannen.

keramisch pannen, laat namelijk per keer dat u die pan gebruikt, glas los wat mee gaat op tafel.

keramisch pannen die er tegenwoordig zijn, is de pan bespoten met keramisch (glas), dit wat ongelooflijk ongezond is voor de gezondheid.

Anti aanbak pannen met een teflon laag, die aan de binnenkant is aangebracht is ongelooflijk gevaarlijk voor uw gezondheid. Een feit is namelijk, dat alle anti aanbak pannen met een teflon coating is bewerkt, deze teflon coating bevat C-8 en tegenwoordige vernieuwde chemische kankerverwekkende stof perfluoroctaanzuur (PFOA). Die stof werd gebruikt bij de productie van teflon de antiaanbaklaag van uw koekenpan. Fabriek Dupont, is dan ook in 2015 een andere fabriek afgesplitst van de fabriek Dupont, naar Chemours. Weliswaar mag een met slechte reputatie naam van Dupont afgesplitst zijn, ze blijven alsnog onder welke naam dan ook, zeer giftige stoffen gebruiken wat kanker verwerkend is voor de mens

Alles is een leugen als ze onder de noemer biologische groente of kruiden wordt aangemerkt.

Op de eerste plaats, het land dat waar alle groentes wordt verbouwd, is al jaren lang wellicht een eeuw lang bestrijdingsmiddelen gebruikt. De grond is dan ook zodanig rijk aan bestrijdingsmiddelen dat het wellicht eeuwen zou duren dat alle gif stoffen uit de grond verdwenen zal zijn. Op dat zelfde land wordt nog steeds bestrijdingsmiddelen gebruikt, onder de noemer eco logische bestrijdingsmiddel. Ooit is daar ook onderzoek naar gedaan of die bestrijdingsmiddelen de gezondheid niet schaad. In een Tv programma "keuringsdienst van waarde" is toen aandacht aan gegeven over die bestrijdings-middelen. Zelf in dat tv programma, durfde de boer die zijn groentes verbouwd op zijn land, niet van de niet schade bestrijdingsmiddelen een slokje te nemen.

Bij dat laatste heeft Nieuwsberichten ook een kleine onderzoek uitgevoerd. Wij zijn op pad gegaan in tuincentra's en hebben van alle niet schadelijke bestrijdingsmiddelen de ingrediënten eens opgeschreven, en thuis verder uitgezocht op internet. Wat blijkt dat een niet schadelijke bestrijdingsmiddel, net zo giftig blijkt te ziijn als de gebruikelijke bestrijdingsmiddelen. Dus hoezo biologische groentes en kruiden. Met andere woorden u als consument wordt totaal misleid door alle winkelketens die er bestaan, echter u betaald wel de hoofdprijs voor de biologische groentes.

In iedere pan die u gebruikt, moet u ook nooit van zijn leven een scherp voorwerp zoals een vork gebruiken om het eten om te roeren. Bij het gebruik van een scherp voorwerp, beschadigd u namelijk de pan, en de minuscule deeltjes ijzer wordt mee op het bord geschept. U kunt er dan wellicht dan vanuit gaan dat u geen ijzer te kort zult hebben, maar het wel schadelijk voor uw gezondheid.

Kanker

Er zijn zeer veel verschillende soorten kanker, in geen één artikel die op het internet te vinden is, dat waar zij zeer duidelijk beweren dat bij het gebruik van de volgende producten kanker vrij zult zijn.

Feit - kurkuma of geel wortel voorkomt u absoluut niet dat u kanker kunt krijgen. Wat ook een feit is, dat er zelfs kurkuma of geel wortel op de markt blijkt te zijn, die vol met lood deeltjes blijken te zitten. Dit wat al helemaal giftig is voor uw gezondheid.

Feit - Paardenbloem wortel en daar thee van trekken, en dat u binnen 48 uur helemaal kanker vrij zult zijn van Kanker. Een feit is, dat dit absoluut totaal niet waar is. Echter wordt er zoals ooit eerder is beschreven in onze artikelen over paardenbloem wortel nog in de kinderschoenen staat, en dat het totaal niet zeker is dat of paardenbloem wortel kanker kan bestrijden. Echter het onderzoek is absoluut nog niet afgerond op dat gebied, echter kleeft namelijk ook hierbij weer een gevaar. Zodra blijkt dat paardenbloem wortel de mogelijkheid geeft dat u binnen 48 uur van uw kanker af bent, zal dit in een fabriek worden bereid en te koop worden aangeboden wellicht in de winkels. Zoals wij al hebben aangegeven, het wordt bereid in een fabriek, we praten namelijk dan niet meer over een natuur product maar over een chemische product. Gezien het feit, dat ook tijdens het proces in de fabriek de kansen zeer groot zijn, dat het product vervuild blijkt te zijn. Naast dat feit, vol zit met andere bestanddelen zoals chemieproducten die niet uit de natuur komen.

Feit - Cannabis olie is absoluut geen wonder middel zoals beweerd wordt op de vele website dat dit voorkomt dat u kanker krijgt en of ervan geneest.

Even de feiten

Alle producten dat waar beweerd wordt op websites, dat u kanker vrij zult blijven van kanker en of dat als u kanker heeft binnen 48 uur ervan af bent IS ABSOLUUT NIET WAAR.

Zoals wij in het aller begin hebben beschreven in dit artikel, verbouwd onze beheerder van de website Nieuwsberichten zijn eigen groentes en kruiden in zijn tuin. Ook hebben wij alle punten beschreven, waar u absoluut niet uw eten in moet bereiden. De beheerder voert al meer dan 40 jaar deze methode uit, en past alle producten die beschreven zijn in dit artikel in het bereiden van zijn voedsel toe. Een feit is dus, dat er absoluut op de meest gezonde manier die men maar kunt bedenken, voedsel wordt verbouwd zoals gegeten.

Beheerder heeft Kanker

De beheerder van de website is 55 jaar, en heeft zover dat mogelijk was van de 55 jaar een 40 jaar puur gezond geleefd. Geen gebruik van Alcohol, Drugs en of roken.

Echter is het spijtig genoeg wat wel een feit geworden, ondanks de meest gezonde manier van leven en eten er alsnog kanker is geconstateerd. Het gebruik dus van Konijt, kurkuma of geel wortel, paardenbloem wortel en daarvan thee trekken is absoluut totaal niet waar en voorkomt absoluut niet dat u kanker vrij wordt en blijft. Cannabis olie is ook een totaal verzonnen verhaal, is absoluut totaal niet waar, en eigen best onbeschoft dat wanneer zeer veel andere websites een artikel beschrijven dat u kunt voorkomen en of u van uw kanker af zult komen door gebruik cannabis olie. De specialist heeft zeer duidelijk te kennen gegeven, dat op die leeftijd klaarblijkelijk zeer weinig of amper voorkomt dat men kanker krijgt en was zelf eigenlijk ook een beetje van slag van de uitslag.

Mensen die artikelen lezen op andere website over de eerder genoemde producten, wordt nog niet eens beschreven dat men altijd eerst met uw huisarts en oncoloog moet raadplegen voordat u met dat soort producten wilt gaan beginnen. Dan speelt er nog een ander factor, het dat factor is "hoop". Dat wanneer men Kanker heeft is al erg genoeg, en men zeer wanhopig om alles uit te proberen om maar van Kanker af te komen. Er wordt dus door het beschrijven van dat soort artikelen valse hoop gegeven, en zelf totaal niets ervan is ooit daadwerkelijk bewezen dat dit een feit zal zijn dat wanneer u de producten gebruikt om van kanker af te komen.

Het mag dan toch ook wel duidelijk zijn, dat bij het gebruik van paardenbloem wortel en daarvan een soort thee te trekken, dat het dus absoluut niet waar is dan men binnen 48 uur van uw kanker af bent. Gezien het feit dat de beheerder namelijk al meer dan 8 jaar dit soort thee maakt en drinkt van paardenbloem wortels. Het is ook dan wel apart, dat wanneer men bijna 40 jaar gebruik maakt van het product Konijt (geel Wortel) in alle eten, alsnog kanker krijgt.

cannabis olie is ook absoluut een verzonnen verhaal dat het gebruik ervan, voorkomt en of zelf kanker vrij van kan worden is totaal uit de duim gezogen verhaal. Ondanks dat de beheerder van deze website dit de laatste jaar heeft gebruikt zonder enige resultaat zoals nu blijkt. Wat mensen blijken te vergeten dat kanker ook erfelijk is, en dan is het ook nog eens de vraag wel soort kanker het gaat. Wat wij hiermee bedoelen is, op geen 1 website wordt beschreven welk soort kanker het gaat wat door gebruik van dit soort middelen bestreden en of voorkomen kan worden. Dus het allemaal broodje aap, en laat u nu absoluut totaal niest wijs maken door eventuele beweringen die worden beschreven op andere websites over middelen tegen kanker.

Chemotherapie

Chemotherapie kan men namelijk ook diverse kanten met op gaan, hoeveel gevallen er daadwerkelijk zijn dat iemand na een Chemotherapie daadwerkelijk geen Kanker meer hebben is nergens terug te vinden.

Chemotherapie kan ook een keerzijde hebben, en dat is namelijk het volgende;

Dat wanneer men Chemotherapie uit laat voeren omdat men kanker hebt, is het dus nog maar de vraag of het echt verstandig is om een Chemotherapie uit te laten voeren. Gezien zodra u in behandeling zult gaan voor een Chemotherapie, is de kans groot dat u meer op u bed ligt, dan dat u nog actief bent. Na alle behandelingen is het nog maar de vraag, dat u kanker vrij bent dus "schoon" .

Chemotherapie heeft namelijk nog een zijde, en dat kan zijn dat wanneer u alsnog kiest voor een Chemotherapie dat het een uitstel van executie kan zijn. U heeft dus een zeer lange periode meegemaakt dat waar u zich totaal beroerd in heeft gevoeld en alle spanningen die daarmee met zich mee brengt. Dan krijgt u ineens te horen van uw oncoloog, dat u schoon bent, dus kanker vrij. Maar u zult toch wel kunnen begrijpen dat het een uitstel van executie was, u leeft dan wel iets langer, wellicht maanden of wellicht een paar jaar of jaren. Echter nadien komt dan wel de grootste klap dat als blijkt uit de vele na controles de waarden in uw bloed aangeeft dat u weer kanker hebt gekregen. Wat eigenlijk niet erbij wordt vertelt is, dat het dan gaat om een zeer agressieve kanker gaat dart waar absoluut niets meer gaan kan worden.

Geld verdienen aan Kanker

Uit ons vedere onderzoek is er nog een feit te noemen, of dit daadwerkelijk waar is zullen wij nooit achter komen. Hiermee bedoelen wij dan ook, dat als er daadwerkelijk een middel bestaat om kanker vrij te zijn en of het voorkomen ervan, zal nooit op de markt komen en of worden toegepast in een behandeling. Simpel weg, dat er meerdere partijen zijn die er baat bij hebben om zoveel mogelijk geld te verdienen aan mensen die kanker hebben en daar absoluut aan dood zullen gaan. Echter er wordt zelfs ook door specialisten hoop gegeven die er niet is. Het is hier dus echt op puur geluk dat u daadwerkelijk Kanker vrij zult zijn na een behandeling.

De farmaceutische bedrijven verdienen namelijk goud geld aan uw ziekten, zoals ook verzekeringsmaatschappijen en niet te vergeten de ziekenhuizen en alle andere partijen die door donaties en of inschrijfgeld bakken met geld verdienen. Dacht u nu echt, dat een mens ooit door het leven zal kunnen gaan zonder kanker?

De regering speelt in dit geheel namelijk ook een rol, ondanks dat er duidelijk een feit is dat er veel geld te verdienen is door bijna ieder jaar alsnog uw eigen bijdragen te verhogen. Wat immers "de mensen moeten weten wat de medicatie kosten zijn" en daar bewust van worden gemaakt door de eigen bijdragen te gaan verhogen. Men mag wel abortus plegen, maar men mag niet een leven beëindigen als uw waarden van leven er niet meer is. Het verschil zit hem hierin, ongeboren baby's moeten dus nog op de wereld komen dat waar ze nu nog geen geld aan kunnen verdienen. Mensen worden steeds ouder, omdat er ook steeds meer medicatie wordt uitgeschreven zoals behandelingen nodig zijn om u in leven te houden tot uw laatste admen. Tot die tijd kunnen all partijen nog steeds bakken met geld aan uw ziekte verdienen. Dat wanneer u de stekker eruit wilt trekken, dat houd dus de stroom van geld op waar ze aan verdienen. Begrijp u nu dat waarom een levens beëdiging absoluut wordt tegen gesproken omdat uit te voeren.

Laten wij eens reëel zijn, u wordt ouder maar ook steeds meer moeilijker te been of dat u zelf amper zonder hulp of hulpmiddelen kunt voort bewegen. Op den duur houd dat alles op, en zit u nog maar alleen in uw stoel en of u kunt alleen nog maar liggend in leven worden gehouden. Wilt u dus zo door het leven gaan, en wilt u nu daadwerkelijk echt zo oud willen worden?

Wij van Nieuwsberichten, hopen met dit artikel een zeer duidelijk beeld te hebben gevormd met tips, om u er bewust van te maken dat kanker iedereen kan krijgen hoe gezond men ook eet of leeft.

Qr Code
Ga naar boven