Nieuwsberichten

30-08-2018 16:31:23

Nieuwsberichten Nieuws (NB), Buitenland | Binnenland Nieuws

Nieuwsberichten

Nieuwsberichten | onthullend en bewustmakend nieuwsfeiten publiceert vrij en onafhankelijk nieuws. Nieuwsberichten informeren over uiteen lopen Nieuwsberichten en brengen dat wat de reguliere media doorgaans juist niet bekend maakt. Nieuwsberichten zijn een platform dat slechts informatie en belichten vele onderwerpen uit diverse verschillende invalshoeken. Het is aan de lezer zelf om hieruit te filteren waar hij of zij zich goed bij voelt, of wat aansluit bij de eigen overtuigingen.

Nieuwsberichten | Onthullend en Bewustmakend.

Naast het brengen alternatief nieuwsfeiten, is ons doel om mensen zoveel en zo goed mogelijk te informeren over de vele kanten waarop zaken te bekijken zijn. Na grondig onderzoek van diverse onderwerpen die te spraken komen, zal nadien pas geplaatst worden op correctheid. Nieuwsberichten insteek daarbij is dat we onze lezers een zo positief mogelijk gevoel willen geven bij het lezen van Nieuwsberichten website. Natuurlijk ontkomen ook wij niet aan het brengen van minder positief nieuws, toch trachten wij altijd onze lezers zelf te laten denken, en te laten zien dat we verder moeten kijken dan alleen het ogenschijnlijk negatieve.

Waarheidsgetrouwe informatie en onafhankelijke bronnen

Nieuwsberichten | streven naar een niet, collectieve invloed, propaganda uit mainstream media, overheden, einde van de officiële centra voor de schepping, zoals Centers for Disease Control en Prevention, Amerikaanse diensten zoals volksgezondheid, Commando Dienstencentra, Nederlands defensierondedeel, controle data corporaties, en of Amerikaans computerbedrijf. Of zoals google propaganda promoten. Nieuwsberichten | wilt u de juiste en correcte nieuwsberichten brengen die u anders wellicht niet te lezen zult krijgen.

 

Joe Tippens Protocol (Review)

Het Joe Tippens Fenbendazole Protocol heeft het afgelopen jaar snel belangstelling gekregen

Joe Tippens Gediagnosticeerd met terminale longkanker

Het verhaal van Joe Tippens, die zich tot een honden ontwormingsmiddel wendde om zijn kanker te behandelen, heeft wereldwijd wenkbrauwen doen fronsen. Maar sinds hij met deze aanpak begon, is Tippens nog steeds kankervrij, wat sommige twijfelaars ertoe aanzet hun mening over dergelijke onconventionele tactieken opnieuw te evalueren zoals we dit ook doen.

Velen zijn zich er niet van bewust dat de behandeling, het ‘Joe Tippens Protocol’ genoemd, meer omvat dan alleen de honden ontwormer. De Fenbendazol die wordt gebruikt voor honden blijkt dus zeer onconventionele middel te zijn omdat ineens aangeven wordt dat het een honden ontwormer is waar mensen van schrikken. Wie slikt er nou een honden ontwormer, nou iedereen slikt toch ook medicatie wat getest is op muizen wat dan ineens niet zo controversieel middel te zijn. Een paar voorbeelden wat je gewoon in de een drogist of apotheek kunt kopen is Mebendazol, mebenbendazol, Albendazol wordt gebruikt voor de behandeling van Trichuriasis (Trichuris trichirië), Filiariasis, Ascariasis (Ascaris lumbricoides) en metronidazol-resistente Giardiasis (Giardia) Duodenalis).

Ten slotte kan het worden voorgeschreven als behandeling voor Trichinose (Trichinella spiralis), haakwormen (Ancylostoma). sp. en Necator sp.), en Strongyloidiasis (Strongyloides stercoralis).

Behandeling van kanker Blog

Mijn prostaatkanker Blog

Blog over behandeling prostaatkanker

Vandaag is er blogpagina aangemaakt een overzicht van voor ieder successen die behaalden in de strijd tegen kanker.

Laten we direct maar binnen vallen, ik heb prostaatkanker, en zo zijn er mensen met ander soort kanker en daar willen we vanaf. In de blog zal ik uitleggen hoe ik dit ga doen om van mijn prostaatkanker af te komen. Ik heb een keuze in mijn leven, en de keuze die ik maakt, is mijn beslissing hoe ik dit ga uitvoeren. Ik publiceer alleen informatieve informatie, en natuurlijk tijdens mijn eigen behandeling methode om van prostaatkanker af te komen zal elke dag of week een nieuwe blog komen hoe het mij gaat.

Het is niet alleen prostaatkanker waar het hier over zal gaan, maar ook diverse soorten kanker die een mens heeft om daar van af te komen. Zoals ik al eerder schreef iedereen heeft eigen keuze zoals beslissing maken in zijn of haar leven om eventueel ook buitengewone behandeling uit te voeren. En in de afgelopen jaren heb ik zeer veel gelezen zoals vele wetenschappelijk literatuur gelezen om er achter te komen hoe ik dit zou kunnen aanpakken om van kanker af te komen.

Bloemkool - voorkomt dikkedarmkanker

geheimen van bloemkool

Wat is en doet bloemkool?

Tot de crucifere groenten of de kruisbloemigen (Brassica) behoren de kolen en de koolachtigen (bloemkool, broccoli, spruiten, boerenkool, savooikool, witte kool, rode kool, koolrabi, Chinese kool, paksoi, ...), radijs, mierikswortel, wasabi, waterkers, mosterd en rapen zijn een belangrijke bron van bioactieve metabolieten en hun voedingseigenschappen. Artikel bevat veel Wetenschappelijk literatuur.

Met deze kenmerken vertonen ze een significante interactie met colorectale kanker (dikkedarmkanker), wat vandaag de dag een van de belangrijkste problemen op het gebied van volksgezondheid en klinische problemen is. In deze review werden bioactieve componenten van kruisbloemige groenten, die het meest werden besproken in de literatuur over dikkedarmkanker wordt ook aangeduid met de term "colorectale kanker", onderzocht. In deze context kan worden geconcludeerd dat veel metabolische en genomische routes en mogelijke mechanismen met betrekking tot deze groenten en hun bioactieve stoffen zowel colorectale kanker kunnen voorkomen als de incidentie kunnen verminderen, en dus een therapeutisch effect kunnen hebben. De meest voorkomende fytosterolen in het menselijke dieet bestaat uit βeta-sitosterol, campesterol en stigmasterol. Alle fytosterolen bevatten een dubbele binding op de 5e plaats koolstofatoom, en wanneer deze dubbele binding verzadigd raakt onder bepaalde omstandigheden worden deze verbindingen planten genoemd stanolen; twee van de meest voorkomende zijn β-sitostanol en campestanol Oliën, noten, peulvruchten, granen, fruit en Groenten zijn de belangrijkste voedingsbronnen van fytosterolen.

Black Seed Habba Sawda

Zwart zaad, Black Seed Habba Sawda

Wat is Black Seed

Pure Black Seed Oil (ook wel bekend als Zwarte Zaad Olie, Zwarte Komijn Olie, Nigella Sativa Olie en bij de arabieren Habba Sawda Olie)

De Black Seed Oil (Zwarte Zaad Olie) is een pure Biologische Olie zonder toevoegingen en/of conserveringsmiddelen. Tevens is onze Black Seed Oil (Zwarte Zaad Olie) erg rijk aan onverzadigde vetzuren en wordt koud geperst! Het heeft een bittere en aromatische smaak. De geperste zaadjes zitten tevens vol met belangrijke vetzuren die elk lichaam nodig heeft. Artikel bevat veel Wetenschappelijk literatuur.

Black Seed Olie wordt gebruikt voor onder andere als:

✓ Geneesmiddel tegen kanker
✓ Geneesmiddel tegen diabetes
✓ Geneesmiddel tegen diverse soorten kwalen

De geneeskracht van de Black Seed Oil wordt net als de Black Seed (Zwarte zaden, oftewel Zwarte Komijn zaden) al duizenden jaren toegepast (voor genezing). Het werd vooral gebruikt voor een te hoge bloeddruk, koorts, haaruitval, eczeem, incontinentie, galstenen en verstopping. Lees verder om daadwerkelijk de geneeskracht van Black Seed te ontdekken, u zult verstelt staan.

Kankerbestrijdende broccoli

broccoli

Kankerbestrijdende broccoli geeft geheimen prijs

Iedereen weet het: broccoli gaat kanker tegen. Maar wat eigenlijk niemand weet, is hoe broccoli dat precies doet. Maar dat gaat veranderen. Wetenschappers verdiepten zich in de kwestie en concluderen dat broccoli cellen die kanker bestrijden, En wanneer deze cellen muteren en kanker juist helpen, vernietigen stofjes in de overbekende groene groente. Artikel bevat Wetenschappelijk literatuur

Proteïnen in het gen P53 zorgen ervoor dat kankercellen geen kans krijgen om te groeien. Maar als er een mutatie optreedt in het gen, verdwijnt die bescherming. Ongeveer de helft van alle vormen van kanker in mensen wordt veroorzaakt door zo’n mutatie. Isothiocyanaten kunnen echter uitkomst brengen. Deze stofjes vernietigen het werk van gemuteerde P53-genen. De P53-genen die kanker nog steeds bestrijden, houden de stofjes intact. Isothiocyanaten zitten onder meer in broccoli, waterkers en bloemkool.

Gratis Formule 1 streams

F1 formule 1 reces

Gratis Formule 1 streams

Geen Viaplay, VPN of ander abonnement? Dan kom je in het grijze gebied van livestreams. Dat zijn gratis online uitzendingen van Formule 1-races, vaak illegaal door de streamer opgenomen. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen.

De FIA doet er alles aan om die F1 streams zo snel mogelijk offline te halen, dus het kan zomaar zijn dat je halverwege de Grand Prix opeens alsnog moet wisselen. Mits je daar vrede mee hebt, zijn streams een prima alternatief. Dit zijn de beste bronnen voor gratis livestreams. We linken door naar de websites, die legaal zijn. De streams zelf zijn officieel natuurlijk niet legaal.

Van het gas af - Wij helpen u

van het gas af, stap over op elektra

De stappen om van het gas af te gaan

Ik ga u helpen om aan geld te komen, en met die gelden u verder te helpen stap gewijs gehele transitie te maken naar elektra.

U moet weer warm water hebben om te douchen en warm water uit de kraan te krijgen zonder gas, maar ook om weer warmte in uw gehele woning te krijgen zodat u tegen de winter er weer warm erbij kunt zitten. Het is van zeer groot belang dat u alle gelden die u ontvangt, alleen gebruikt voor deze producten, en niet gebruikt voor voedsel, achterstallig rekeningen en zo verder. Wanneer u alsnog die gelden daarvoor gebruikt, zult u in de positie blijven dat waar u nu al in zit door de regering en energiemaatschappijen. Tevens roep ik iedereen op, om absoluut geen rekening te betalen van uw energiemaatschappij.

Druiven zijn gezond

Druiven zijn een vrucht, botanisch, bes

Zijn druiven gezond? Ontdek meerdere voordelen

Druiven zijn sappige, zoete dorstlessers en ook nog eens erg gezond. In dit artikel ontdek je de acht gezondheidsvoordelen van druiven.

Ook lees je of druiven je helpen (of juist tegenwerken) als je een paar kilo wilt afvallen. Druiven bevatten veel vocht en daarnaast verschillende vitamines en mineralen. Vooral vitamine K en koper zijn in grote hoeveelheden in druiven te vinden. Artikel bevat Wetenschappelijk literatuur

Druiven zijn niet alleen heel erg lekker maar ook perfect te gebruiken als tussendoortje op het werk. Ze smaken fris en knapperig en je eet ze zo uit de hand. Druiven bestaan voor 80% uit water en bevatten veel belangrijke vitamines en mineralen. Daarnaast bevatten ze ook fruitsuikers die je snel energie geven. Handig dus om een handje druiven te nemen net voor een vergadering of presentatie! Er bestaan veel verschillende soorten druiven zoals witte en rode druiven. Maar wat is het verschil tussen deze soorten?

bij patiënten met borstverharding na radiotherapie voor borstkanker, en er werd geen significant effect gevonden. Met betrekking tot het preventieve effect toonde een onderzoek bij mensen aan dat 8 weken durende voedingssuppletie van druivensap (480 ml/dag) de DNA-schade aan lymfocyten verminderde door de vorming van reactieve zuurstofsoorten met maar liefst 15% te verminderen

Lycopeen (Lycopersicon esculentum)

Lycopeen behoort tot de bioactieve stoffen, carotenoïde

Lycopeen is een helderrood carotenoïde?

Deze studie, uitgevoerd door de universiteit van Illinois, legt de metaboliseringsmechanismen bloot van lycopeen (een rode carotenoïde met kankerremmenie werking uit tomaten). Er wordt ook gewerkt aan een nieuwe techniek om natuurlijke bioactieve moleculen te produceren. Deze moleculen kunnen na inname opgespoord worden in het lichaam. Artikel bevat Wetenschappelijk literatuur

Het onderzoek, gepubliceerd in het American Journal of Clinical Nutrition, kan meer inzicht verschaffen in het werkingsprincipe en de gunstige effecten van natuurlijke bioactieve stoffen (zoals lycopeen) voor onze gezondheid.

Jarenlang onderzoek heeft aangetoond dat lycopeen (de bioactieve rode kleurstof in tomaten) de groei van prostaattumoren afremt. Tomaten bevatten grote hoeveelheden van dit waardevolle antioxidant. Lycopeen staat bekend om een groot aantal positieve eigenschappen. De stof stimuleert de bloedsomloop, beschermt tegen beroertes, verlaagt de cholesterol en beschermt tegen bepaalde soorten kanker, zoals borstkanker. Lycopeen staat bekend als een krachtig antioxidant. Als gevolg van allerlei omzetprocessen komen er in het lichaam vrije radicalen vrij die schade kunnen aanbrengen aan de cellen en die een belangrijke rol spelen in het verouderingsprocessen.

Wat is quercetine

quercetine

Quercetine, wat is het en waar is het goed voor?

Het woord quercetine -spreek je uit als kersetine- hoort. Toch is er een grote kans dat je dit veelzijdige nutriënt onbewust dagelijks inneemt. De antioxidant verstopt zich namelijk in veel verschillende soorten voedingsmiddelen. Artikel bevat Wetenschappelijk literatuur

Zo biedt die ene mooie heldere appel die je tijdens je pauze eet veel meer dan alleen een aangename smaak. Of wat dacht je van die aantrekkelijke rode ui die je toevoegt als smaakmaker in je salade; ook daarin bevindt zich quercetine. Deze stof biedt een overweldigende toegevoegde waarde aan je dagelijkse groente en fruit. Net als veel andere flavonoïden komt quercetine in de natuur gebonden aan bepaalde suikers voor, dus als glycoside. Quercetine is dan de aglycon-vorm van een aantal flavonoïde glycosiden.

De flavonoïde glycosiden hebben dezelfde structuur als quercetine, met als verschil dat ze een specifiek suikermolecule hebben op de plaats van een van quercetines hydroxylgroepen op de centrale ring (C-ring). Dit verandert de activiteit van het molecule dramatisch. In combinatie met rhamnose, rutinose, galactose en glucose vormt quercetine respectievelijk de glycosiden quercitrine (in citrusvruchten, boekweit en uien), rutine, hyperoside en isoquercetine.