Behandeling van kanker Blog

Mijn prostaatkanker Blog

Blog over behandeling prostaatkanker

Vandaag is er blogpagina aangemaakt een overzicht van voor ieder successen die behaalden in de strijd tegen kanker.

Laten we direct maar binnen vallen, ik heb prostaatkanker, en zo zijn er mensen met ander soort kanker en daar willen we vanaf. In de blog zal ik uitleggen hoe ik dit ga doen om van mijn prostaatkanker af te komen. Ik heb een keuze in mijn leven, en de keuze die ik maakt, is mijn beslissing hoe ik dit ga uitvoeren. Ik publiceer alleen informatieve informatie, en natuurlijk tijdens mijn eigen behandeling methode om van prostaatkanker af te komen zal elke dag of week een nieuwe blog komen hoe het mij gaat.

Het is niet alleen prostaatkanker waar het hier over zal gaan, maar ook diverse soorten kanker die een mens heeft om daar van af te komen. Zoals ik al eerder schreef iedereen heeft eigen keuze zoals beslissing maken in zijn of haar leven om eventueel ook buitengewone behandeling uit te voeren. En in de afgelopen jaren heb ik zeer veel gelezen zoals vele wetenschappelijk literatuur gelezen om er achter te komen hoe ik dit zou kunnen aanpakken om van kanker af te komen.

Methode van behandeling van prostaatkanker/Kanker

Na ongeveer 4 blogs te hebben aangemaakt, zal ik pas schrijven dat welke methode van behandeling ik zal toepassen en dat wat daar voor nodig zal zijn.

Alle producten die ik ga gebruiken, is door en door uitgezocht voor de exacte producten en suplementen die ik hiervoor nodig heb. De 3de blog zal gaan over aanpassingen die ik door moet voeren om mijn immuunsysteem op te bouwen. Hier gaat het dan over groenten die exact moeten worden gebruikt in een avond maaltijd maar ook voor in salades. Middag eten moet ook compleet worden aangepast, en dat heeft te maken wat ook veel anderen mensen niet weten welke troep eraan toegevoegd is aan alleen al vleeswaren en zelfs kaas. Alles daarvan zal worden uitgelegd in de blog.

Fruit dat is gezond

Fout helemaal fout, dit zal in een apart artikel helemaal worden uitgelegd waarom fruit juist een vergif is voor kanker en of als je nog geen kanker hebt.

Het gedeelte over fruit zal zoveel mogelijk met video's in het artikel worden ondersteund, zodat er geen twijfel meer mogelijk is dat ik hierin ongelijk zal hebben. Omdat ik niet beter wist en altijd tegen me verteld werd "fruit is gezond dat moet je eten" om al je vitamines binnen te krijgen. Enkele fruit soorten zijn gezond en kun je gerust eten met mate, en waarom zal straks allemaal wel duidelijk worden.

De behandeling van kanker blog

In de blog vertel ik iets van mijzelf, en met een zeer goede reden richting wetenschap en oncologen die allemaal hun eigen protocol hebben waar ze niet vanaf mogen wijken.

Kennen jullie de volgende tekst "De behandeling van kanker is levensverlengend" nou ik wel en dat betekend "je hebt een bepaalde tijd dat je behandeld voor kanker, om alles te regelen en afscheid te nemen van je familie". Na welke behandeling dan ook, blijkt uit gegevens dat 96,3% van de mensen die zijn behandeld voor welk soort kanker dan ook binnen 3 a 4 jaar zullen overlijden aan kanker. 3,7% van de 100% heeft ongelooflijk veel geluk dat een kanker behandeling inderdaad succesvol is verlopen.

Maar dan zul je je de mensen niet moeten vragen dat hoe ze zich voelde voor en tijdens de behandeling die je moet onderstaan. En het zal een hele grote domper worden dat je toevallig in die 96,3% valt die opnieuw te horen krijgt dat je kanker teruggekeerd is, en dat dan met de bewoording uitzaaiend met wellicht een levens duur nog van 3 maanden.

Waar kun je alles volgen van de behandeling die ik zelf uitvoer en ook alle spullen staan beschreven die er nodig zijn om van kanker af te komen. Klik dan hier voor het overzicht.