Opmerkelijk Nieuwsberichten

  Humor en onzin/Opmerkelijke pagina's

  Deze pagina is bedoeld voor artikelen die op welke manier dan ook enigszins ongebruikelijk zijn. Grofweg zijn er twee redenen om een artikel opmerkelijk te noemen: ten eerste als het een eigenaardig fenomeen beschrijft, ten tweede als je het artikel niet verwacht in een andere encyclopedie, zoals de Winkler Prins Encyclopedie, om er maar een te noemen.

  Al deze artikelen voldoen echter aan één criterium: ze zijn encyclopedisch. Ze passen binnen het kader van nieuwsberichten, hoe lachwekkend sommige ervan ook zijn. Andere ongebruikelijke bijdragen aan nieuwsberichten zijn ook lachwekkend maar bepaald niet encyclopedisch; deze staan verzameld op nieuwsberichten:Humor en onzin.

  Al zullen we nooit een totale overeenstemming bereiken over wat precies opmerkelijk is, toch is het nuttig als je wat je aan opmerkelijks op nieuwsberichtenbent tegengekomen aan deze lijst toevoegt.

  © 2022 Nieuwsberichten nieuws. Alle rechten voorbehouden. Nieuwsberichten® en het bijbehorende logo zijn Nederland geregistreerde handelsmerken van Nieuwsberichten, en andere handelsmerken die hierin worden gebruikt, zijn eigendom van en kunnen worden geregistreerd door hun respectieve eigenaren.
  Onafhangkelijk journalistiek by Nieuwsberichten Binnenland & buitenland nieuws